Antti Tuiskun raskas, mutta antoisa vuosi päättyi ansaittuun lomaan Lapissa – toivottaa hyvät joulumielet hulvattomalla koiravideolla!

Antti Tuiskulla on ollut kiireinen vuosi ja raskas rupeama uuvutti tähden moneen otteeseen. Antin positiivinen mieli kuitenkin tulee ilmi myös tästä kiitoksesta ja tuesta kaikille sitä tarvitseville.

”Mitä parhainta joulun odotusta ja joulua teille kaikille. Ja valtavan suuri kiitos jokaiselle tästä vuodesta. Elämäni hienoimpia kokemuksia oon taas saanut teidän kanssa kokea ja jakaa. Loppuvuosi on ollut raskas ja loma tulee enemmän kuin tarpeeseen”, kertoo Antti Instagramissa

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu

Antti muistutti myös maailman tilanteesta ja avusta mitä kaikkien kynnelle kykenevien tulisi antaa:

”Siitä huolimatta, varsinkin tänä jouluna mielessä pyörii elämän epäreiluus sotatantereella ja vähävaraisissa perheissä. Jos haluat olla auttamassa niin esimerkiksi Pelastakaa Lapset ry:n ja Kirkon Ulkomaanavun kautta tämän pystyy helposti tekemään. Nämä vain muutamat esimerkit monien muiden hyvien joukossa. Pitäkää huoli toisistanne ja vaalikaa rauhaa jokaisessa kodissa-se on arvokkainta yhdessä vietetyn ajan ohella. Nyt mie vetäydyn joulun viettoon. Halauksia!”

Joulumieltä Antti toivotti vielä hulvattomien koiravideoiden kera. ”Ollappa kaikilla yhtä hyvä joulufiilis ku Viljolla ja Vexillä. Sitä toivotaan kaikille.❤️”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu

Lue myös: Antti Tuisku julkaisi koskettavan ja poikkeuksellisen kirjoituksen – paljastaa itkeneensä viime aikoina tavallista enemmän

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit