Antti Tuiskun musiikkiura lähenee loppuaan – viimeinen kiertue starttaa pian: ”Tästä showsta tulee hienoin urallani”

Suosikkipoppari Antti Tuiskun pitkä musiikkiura on tulossa pian päätökseensä. Helmikuun lopussa 39 vuotta täyttyneen Tuiskun viimeinen kiertua starttaa kolmen viikon päästä. Tämän jälkeen ura on paketissa.

Antti kertoi kuulumisiaan tänään sunnuntaina (12.3.) Instagram-tilillään. Hän kertoo treenanneensa viime aikoina paljon tanssia lähestyvää kiertuetta varten.

– Mayhem Areenakiertue starttaa alle kolmen viikon päästä! Mun normipäiviin viimeisen parin viikon aikana on kuulunut n 4h/pvä tanssiharjoituksia ja siihen päälle pari tuntia palauttavaa pk- harjoittelua, Antti kertoo päivityksessään.

– Kroppa ja mieli kaipasi tätä viikonloppua, kun pääsin ystävän hoteisiin latailemaan akkuja ja valmistautumaan taas uuteen treeniviikkoon. Motivaatio on todella korkealla, mieli kirkas ja muutenkin jaksava olo, hän jatkaa.

Tuisku lupaa, että viimeinen show tulee olemaan hänen koko uransa hienoin. Lisäksi hän lupaa julkaista uutta musiikkia ensi viikolla.

– Tästä showsta tulee hienoin urallani ja niinhän se pitää ollakin; vika kiertue kruunaa kaiken! Tähän vielä kirsikkana kakun päälle uutta musaa (WAIT FOR IT) mut siitä kuulette lisää huomenna.

– Nyt, leppoisaa sunnuntaita! Tänään mie en aio kävellä yhtään ylimääräistä askelta mihinkään, mihin ei ole pakko, hän päättää.

Antti sai hiljattain lyhytterapeutin paperit, joten laakereilleen mies ei jää lepäämään musauransa jälkeen.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]