Annimari Korte kertoi karun totuuden taloudellisesta tilanteestaan

Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi vuonna 2022 valittu pika-aituri Annimari Korte nousi alkusyksystä kohuotsikoihin, kun hän teki rikosilmoituksen erään suomalaismiehen Twitter-kirjoituksista. Ilmoituksen nimike oli kunnianloukkaus. Asia päättyi hieman nolosti Annimarin kannalta, sillä poliisi totesi, ettei asiassa ole syytä epäillä rikosta, eikä juttu näin ollen edennyt esitutkintaan.

Nyt Korte on avautunut taloudellisista haasteistaan. Hän kertoo esimerkiksi, miten 12 kuukauden euribor-koron nousu nosti hurjasti hänen lainanhoitokuluja.

Korteella on ollut viime vuosina myös terveysmurheita. Hän kertoo tuoreessa Wuohi Digitalin haastattelussa, että loukkaantumiset ovat vaikeuttaneet taloudellista tilannetta entisestään. Lisätuloja hän on saanut someyhteistöillä.

– Mä uskon, että vuosina 2019-2021 olisin pystynyt elämään pelkillä urheilulla saaduilla tuloilla: kilpailupalkkioilla ja muilla vastaavilla tuloilla, mutta vuonna 2022, kun olin sairaana koko kesän en saanut juuri mitään palkkioita kilpailuista.

– Tänä kesänä olen saanut joitain palkkioita kilpailuista, mutta suurimman osan kaudesta olin loukkaantuneena ja hävisin siinä jopa useita tuhansia euroja. Etenkin tällaisina vaikeina kausina somen merkitys korostuu. Silloin pystyy rahoittamaan elämää vaikka urheilulliset tulot olisivatkin pienempiä, Korte kertoo Wuohi Digitalille.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit