Anna Abreulta shokkipäivitys: ”Ei ole rauhaa ja joulumieltä!”

Suosikkipoppari Anna Abreu, 32, latasi Instagram-tililleen täyslaidallisen suomalaisen elintarvikeyrityksen joulumainokseen liittyen.

Anna ottaa tuoreessa Instagram Stories -päivityksessään rajusti kantaa Atria Suomen mainoksen joululaulun sanoitukseen:

– ”Joulumaasta kuvitellaan paljon kaikenlaista. Kuinka toiveet toteutuu ja on niin satumaista. Voi, jos jostain saada voisin suuren puurokauhan. Sillä antaa tahtoisin mä maailmalle rauhan! Joulumaa on muutakin kuin pelkkää toiveunta. Joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta”.

Seuraavassa tarinapäivityksessä Abreu on jakanut kuvan Oikeutta eläimille -eläinoikeusjärjestön Instagram-sivuilta. Kuvissa nähdään likaisissa ja ahtaissa tiloissa eläviä sikoja.

– Eläinsuojelulaki vaatii, että eläinten käyttäytymistarpeet tulisi ottaa huomioon. Sikaloiden ahtaissa oloissa tämä ei toteudu alkuunkaan. Ei voi olla niin, että meillä on laki, jonka periaatteita ei yksinkertaisesti tarvitse noudattaa. Salakuvat osoittavat, että eläinsuojelulain periaatteet ovat pelkkää sanahelinää, julkaisun yhteydessä kerrotaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Oikeutta eläimille (@oikeuttaelaimille) jakama julkaisu

– Hyvää joulua vaan ja rauhaa ”kaikille”. Noh, nimenomaan IHMISMIELEN rauhan valtakunta, Abreu lataa.

– Tekopyhyyden määrä on uskomaton. Fuck @atriasuomi ja tehotuotanto. Se ei ole rauhaa ja joulumieltä nähnytkään, laulaja kirjoitti lukuisten oksentavien emojien kera.

Kuva: AOP

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit