Oho! Julkisuudesta kadonnut Anita Hirvonen on muuttunut hirmuisesti! – Tunnistatko tästä kuvasta?

Suomainen dragartisti ja taiteilija NikoLa, eli Niko-Pekka Mäkinen on julkaissut yhteiskuvan takavuosien iskelmätähti Anita Hirvosen, 76, kanssa, asiasta uutisoi ensin Metropoli.net.

Päivityksessään NikoLa kutsuu Anitaa sydänystäväksi, varaäidiksi ja idoliksi.

– Lapsia päiväkodissa kovasti nauratti tuo Anitan laulun lyriikka, kun intouduin laulamaan Maitolavan prinsessaa yks päivä töissä, Mäkinen kirjoittaa.

– Tämä syksy on ollut aika vaikeaa aikaa. Ja on sitä edelleen. Ei ole huvittanut jakaa kauheasti mitään, koska tuntuu, että arki on vain päiviä, jotka kaikki muistuttavat toisiaan. Ahdistus ja uupumus yrittää pitää otteessaan, mutta koitan ottaa päivän kerrallaan, hän jatkaa.

– Tällä viikolla Anita on ollut mun mielessä kovasti ja lähdin häntä eilen moikkaamaan extempore. Jäin yökylään ja jaettiin taas elämän ilot ja surut taas naurua säästelemättä.

– Anita on opettanut mulle paljon elämästä ja esiintyjyydestä. Vuodenvaihteessakin se osasi sanoa mulle juuri ne oikeat sanat ku mieli oli mustimmillaan.
Ja taas tuli elämään iloa ja viisautta roppakaupalla lisää.

Katso Instagram-kuva alta. Jos upotus ei näy, katso julkaisu tästä linkistä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Niko-Pekka Mäkinen (@nikolaaaaaaaaaa) jakama julkaisu

Hirvosen tunnetuimpia kappaleita ovat ”Ei itketä lauantaina”, ”Maitolavan prinsessa”, ”Ranta-reggae” ja ”Et usko kuinka koskeekaan”.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit