Aleksi Valavuori avautui synkästä taloustilanteestaan: ”Ei vaan onnistu”

Big Brother VIP -ohjelmaankin keväällä 2021 osallistunut urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa ulosottoviraston kyltin edessä.

– Pitkäaikaisin kumppanini, Ulosottovirasto, Valavuori aloittaa päivityksensä.

Aleksi kertoo että hänen velkataakkansa on kasvanut liian painavaksi. Tilanne näyttää synkältä.

– Nyt näyttää ensimmäistä kertaa siltä, että en saa tuota pääomaa mitenkään lyhennettyä, en vaikka perkele kuinka yritän. 7% nettokorko eli noin 40k per vuosi on liian iso, jotta saisin pääomalle mitään kunnon lyhennyksiä, ja velka vain kasvaa. Etenkin kun samaan aikaan on päällä liiketoimintakielto Suomessa, niin palkkatyöllä tuon omasta virheestä johtuneen potin lyhentäminen ei vaan onnistu, Valavuori kertoo päivityksessään.

Valavuori sai kahden vuoden ehdollisen vankeustuomion vuonna 2021 kahdesta törkeästä kirjanpitorikoksesta sekä törkeästä veropetoksesta.

Valavuorella on myös positiivisia uutisia.

– On tässä valoakin, monin tavoin. Poliitikot ja Veikkaus myönsivät vihdoin minun olleen oikeassa 15 vuotta taistellessani työpaikkojeni ja osaamiseni puolesta, pelimonopoli puretaan ja Suomeen aukeaa lisenssimarkkina vuonna 2026. Ei tämä mitään menetettyjä tuloja ja töitä minulle takaisin tuo, mutta on mahdollista, että saisin tehdä parhaiten osaamani alan töitä vielä joskus kotimaassani, eikä olisi koko ajan joku korruptoitunut pingviini edessä vaappumassa tai selässä roikkumassa.

Aleksilla ei ole silti pahaa sanottavaa ulosottovirkailijoista. Kohtelu on ollut miehen mukaan asiallista.

– Asiat on aina hoidettu asioina ja kohtelu on aina ollut todella kunniakasta, jopa kannustavaa. Yhdenkään virkailijan vika ei ole, että Suomessa on kohta yli puoli miljoonaa ulosoton asiakasta. Mutta ehkä tuo luku kertoo vähintäänkin sen, että järjestelmämme on pahasti rikki. Tuossa noin puolen miljoonan joukossa on aika monta sellaista erittäin työteliästä ihmistä, jotka haluaisivat selviytyä, mutta se on tehty täysin mahdottomaksi, Allu kertoo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aleksi Valavuori (@valavuori) jakama julkaisu

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]