OHO! Aleksi Valavuori kuvasi Martina Aitolehden kanssa Pelkokerrointa Argentiinassa: ”Kävikö kettu kolossa?”

Kohukaunotar Martina Aitolehti nousi julkisuutten futari Alexei Eremenkon salarakkaana vuonna 2004. Aitolehti osallistui vuonna 2008 Pelkokerroin-ohjelmaan, jonka juontajana toimi Aleksi Valavuori. Ohjelma kuvattiin Argentiinassa.

Aleksi luki tuoreita viihdeuutisia torstain Valavuori Live-lähetyksessään. Martinan pärstä pompahti esille lehden sivuilla, ja Valavuori ryhtyi muistelemaan aikaa, jolloin hän kuvasi Pelkokerrointa Martinan kanssa.

– Mä en voi sanoa että mä tunnen Martinaa mitenkään hyvin. Mutta kyllä mä olen hänen kanssaan tekemisissä ollut vuosien varrella useampaan otteeseen, Valavuori kertoo.

– Martina oli meillä kilpailemassa siellä Pelkokertoimessa aikoinaan… Ja se mitä tapahtui siellä Argentiinassa jää sinne Argentiinaan, Valavuori totesi, jonka jälkeen hiljaisuus täytti streamin. Lähetyksessä oli mukana myös ohjelman co-host Kalle Palander.

Lähetykseen tuli nopeasti utelevia kommentteja, joissa kysyttiin mitä Aleksin ja Martinan välillä tapahtui Argentiinassa. Valavuori ei enää palannut aiheeseen.

Jahas mitä siel tapahtu? Eräs katselija kysyy.

– Kävikö kettu kolossa Argentiinassa? Toinen jatkaa.

Kohussa vellova Aki Manninen vieraili myös ohjelmassa sen alkupuolella, ja kertoi oman näkemyksensä asioista.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit