Aleksi Valavuorta odotti studiolla shokkinäky! – ”Kaikki vähänkin arvokkaampi on varastettu”

Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuoren Turun studiolle on murtauduttu. Mies kertoi asiasta hetki sitten sosiaalisessa mediassa.

Allu julkaisi Instagram-tilillään kuvan studiostaan, joka on myllätty pitkäkynsisten toimesta.

– Tämä näky odotti Turun studiolla, johon oli murtauduttu. Varkaiden mukaan on lähtenyt muun muassa mun ja ystävien vuosikymmenien aikana keräämät todella arvokkaat urheiluesineet, pelipaidat jne. Kokoelmasta löytyi täysin ainutlaatuisia paitoja Selänteestä Litmaseen ja ties mihin, Valavuori harmittelee ja jatkaa:

– Todella arvokkaita ja ennen muuta ihan helvetin rakkaita muistoja pitkän urheilun parissa viettämäni uran varrelta. Kokonaismenetys on tosi iso ja oikeastaan kaikki vähänkin arvokkaampi mitä omistin, on varastettu. Kaikki muu olikin jo toisaalta ulosmitattu.

– Laittelen kuvia esineistä, kunhan tämä vitutus laantuu. Ratkaisevasta vihjeestä on luvassa todella tuntuva palkkio, mies päätti päivityksensä.

Vala kertoo Instagramin Stories-osiossa ilmoittaneensa varkaista välittömästi poliisille. Aleksin mukaan varkaat ovat tallentuneet studion valvontakameroihin.

– Siellä on kaksi äijää käynyt maskit naamalla. Nyt sitten alkaa jahti, Allu toteaa kameralle vakavana.

Varkaus oli tapahtunut ilmeisesti sillä välin, kun Aleksi oli käynyt lomailemassa ystävänsä Kalle Palanderin kanssa Espanjassa.

Paluu Suomeen oli varmasti totaalinen shokki. Toivotaan, että varkaat jäävät pian kiinni ja, että varastettu omaisuus saadaan takaisin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aleksi Valavuori (@valavuori) jakama julkaisu

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]