Aleksi Valavuori murjaisee: ”Annika Saarikko on varmasti hyvä tekemään korvapuusteja, mutta Suomen taloudesta hän ei ymmärrä hevonp*rsettä”

Mediapersoona Aleksi Valavuori on tunnettu kärkkäistä ja värikkäistä mielipiteistään, jotka hän kuitenkin osaa useasti perustella hyvin.

Omaa Valavuori Live -ohjelmaansa Twitchissä luotsaava mies kritisoi lauantai-illan (26.11) livelähetyksessään muun muassa valtiovarainministeri Annika Saarikon (kesk.) taloustietämystä.

Valavuori totesi jaksossa, ettei Suomi ole enää hänen mielestään hyvinvointivaltio.

– Suomea mä en pidä enää hyvinvointiyhteiskuntana, ikävä kyllä. Se on mennyt ihan täysin väärään suuntaan. Se mitä Annika Saarikkokin laukoi tänään. Ei hän ymmärrä saatana taloudesta yhtään v*ttu mitään.

– Annika on varmasti hyvä tekemään korvapuusteja ja pannukakkuja, mutta Suomen taloudesta hän ei ymmärrä hevonpersettä, Valavuori lataa.

– Hän laukoi tänään, että valtio tulee tukemaan ennen kaikkea ulkomailta tuotuja osaajia, ja heidän työllistämistä, mutta jos suomalaisia haluaa työllistää, niin sitä valtio ei tue. Me ollaan nyt 20-30 vuotta testattu Suomessa näitten osaajien jeesaamista. Miten on mennyt? Ihan pitkin v*ttua.

– Tämä suomalainen maahanmuutto ja työllisyysvaje ongelma ei tule korjaantumaan, niin kuin Hesarissa tämä professori sanoi. Hän on tätä yrittänyt poliitikoille selittää, ja he eivät ole vain uskoneet.

– Ikävä kyllä Suomeen kohdistuva maahanmuutto tulee niin vääristä paikoista, että se ei korjaa Suomen taloutta mihinkään suuntaan. Päinvastoin, se vetää sen yhä syvemmälle suohon, Aleksi kertoo.

Valavuori sanoo myös, että Suomessa on maailman korkeimpia veroprosentteja, poliisin resurssipula, katujengiongelma sekä koulussa lapsilla ei ole koulukirjoja, ja heihin kohdistuu kouluväkivaltaa.

– Ei meillä kovin hyvin mene. Viro meni PISA-testissä ohi, Valavuori toteaa.

- ILMOITUS -

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Gekkonen. (Mainitse lähde).

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]