Aleksi Valavuori kertoo järkyttyneensä Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta

Velkahelvetissä elävä urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori latasi jälleen suorat sanat Valavuori Live Twitch-lähetyksessään. Tällä kertaa Aleksi käsitteli syöpään menehtyneen Janita Lukkarisen tapausta, asiasta uutisoi ensin Seiska.

Valavuoren lähetyksissä vierailee välillä urheilun ja viihdemaailman tähtiä. Viime viikolla Aleksi otti kantaa marraskuun lopussa syöpään menehtyneen Janita Lukarisen kuolinilmoitukseen ja kiusaamiseen. Janita kuoli vain 27-vuotiaana.

– Kun luin Janita Lukkarisen kuolinilmoituksen ensimmäisen kerran, minulle tuli paha olo henkisesti ja fyysisesti. Hänen isänsä on todennäköisesti kirjoittanut tämän ilmoituksen, ja tässä lukee: ”Nyt ei enää satuta sanat ilkeät ihmisten. Ei kivut, ei tuskat sairauden”, Aleksi aloitti.

Janitaa kiusattiin netissä viimeisiin päiviin saakka ja Aleksi kertoo olevansa asiasta järkyttynyt.

– En tiedä, miten paha ihmisen pitää olla, että hän kiusaa kuolemaan tuomittua sairasta ihmistä. Melko varmojen tietojeni mukaan Janita sai kiusaamisviestejä vielä viimeisinä hetkinä ennen kuolemaansa. En keksi, mitä niin pahaa hän on kenellekään tehnyt, että olisi ansainnut sen. Tai hänen vanhempansa tai sisarensa tai kukaan ikinä missään. Haluaisin tällaisten ihmisten päät vadille, Aleksi jatkaa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksi Valavuori (@valavuori)

Lue myös: Aleksi Valavuori tuomittiin törkeästä kirjanpitorikoksesta sekä törkeästä veropetosrikoksesta – Karu tilitys somessa: ”Syyllisiä on turhaa etsiä muualta kuin peilistä”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit