Akseli Herlevi ja Emmi Suuronen: ERO!

Vuoden 2021 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Emmi Suuronen, 27, ja burgeripomo Akseli Herlevi, 37, ovat eronneet.

Ex-pariskunta kertoo asiasta Instagramissa.

– Olemme päätyneet Emmin kanssa eroamaan. Haluamme päättää suhteemme yhtä kauniisti, miten elimmekin yhdessä pari vuotta. Suhteen päätökseen ei liity draamaa ja eroamme ystävinä, huippukokki kirjoittaa.

Haluaisin pyytää sivullisilta, meidän seuraajilta ja medialta rauhaa asian käsittelyssä. Todetaan tässä samalla, että en tule kommentoimaan erosta enempää, koska asia ei muille kuulu kuin meille. Haluan Emmille vain hyvää ja toivon pelkästään myötätuulta hänen purjeisiinsa, Akseli jatkaa.

Näin Emmi kuvailee eroa omalla Instagram-tiliillään:

– ”Niin kauan, kun yhdessä on parempi” Näin luvattiin pari vuotta sitten ja nyt tuli aika jatkaa erityistä suhdettamme ystävinä. Yhteinen matkamme on ollut täynnä hauskuutta, ikimuistoisia hetkiä sekä kasvattanut meitä kumpaakin ihmisenä. Tästä olen erityisen kiitollinen Akseli Herleville, Emmi kirjoittaa.

– Eroomme ei liity draamaa ja toivon asian käsittelyyn rauhaa sekä kunnioitusta jokaiselta taholta. Kommenttia en myöskään tule antamaan tästä nyt tämän enempää. Sen pituinen se, hän päättää.

Kaksikon suhde tuli ilmi vuoden 2021 alussa. Myöhemmin samana vuonna pari osti yhteisen asunnon Tuusulasta.


Lue myös: Me Naiset: Burgerimies Akseli Herlevi ja missikaunotar Emmi Suurosen ostivat yhteisen kodin!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit