Burgerimies Akseli Herlevi ja Emmi-rakas lomailevat Dubaissa: ”On tehnyt hyvää!” – Katso kuvat

Missifinalisti Emmi Suuronen ja burgeripomo Akseli Herlevi matkustivat äskettäin Dubaihin lemmenlomalle.

Naughty BRGR -ravintolaketjua pyörittävä Herlevi julkaisi tänään Instagram-tilillään lomapäivityksen. Aksu kertoo, että pariskunta viettää tänään viimeistä lomapäiväänsä Arabiemiraateissa. Burgerimies kertoo lukeneensa lomalla peräti viisi kirjaa.

– Viimeinen lomapäivä ja huomenna takasin peräpohjolaan. Mukavaa on ollut, kivaa lukemista, aurinkoa ja sopivia virvokkeita. Laskeskelin että 5 kirjaa olen lukenu tällä retkellä. Se taitaa olla enemmän ku viime vuonna yhteensä. Jostakin syystä sitä aina keksii jotain muuta tekemistä vaikka lukeminen se vasta hyvää hommaa onkin. Ehkä mä tästä vielä innostun lukemaan vielä enempi, Akseli kertoo Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön A K S E L I H E R L E V I (@akseliherlevi) jakama julkaisu

Akseli jakoi sometilillään myös kuvan, jossa hän pitelee kädessään uutta vihreää lintukaveriaan.

– Löyty uus kamu. Yhtäkkiä lehahti jostakin, jaettiin viinirypäle puoliks ja siitä se sit lähti. Röpistiin hetki ja päiviteltiin että hulluksi on maailma mennyt ja vauhti kiihtyy. Kaveri vinkkas lopuks silmää ja lähti. Erikoinen hetki ikuisesti pakenevassa tapahtumahorisontissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön A K S E L I H E R L E V I (@akseliherlevi) jakama julkaisu

Emmi julkaisi tänään omalla Instagram-tilillään näyttävän lomakuvan, jonka yhteydessä missikaunotar kertoo, että loma on tehnyt hänellekin hyvää.

– Loma kaukana kotona on tehnyt hyvää ja etelän aurinkoa on ollut ikävä vuosien jälkeen. Totutussa ympäristössä en jotenkaan osaa rentoutua, sillä kotona tekemättömien asioiden lista pomppii silmien edessä ja monen raudan tulta on ylläpidettävä. Nyt sai iskeä vaihteen oikeasti vapaalle ja huolehtia ainoastaan rentoutumisesta sekä nestetasapainosta auringossa!

Suuronen kertoo, että hänelle iski pari päivää sitten tyhjä ja kyyninen tunne.

– Kuitenkin pari päivää sitten täällä lomaillessa jokin iski kuin salama kirkkaalta taivaalta selittämättömästi ja mikään ei tuntunut miltään. Tunne oli jopa kyyninen ja tyhjä, aivan uusi itselle enkä pystynyt yhdistämään sitä mihinkään syy-seuraamukseen.

– Tulin siihen tulokseen, että olin loman tarpeessa ja nyt se puski vain pihalle. Parin vuoden ajalta. Rakastan tehdä elämässä monipuolisesti asioita ja hetken etäisyys näihin varmasti vahvistaa sitä.

– Summa summarum, oikeaa lomaa on ollut ikävä! Emmi päätti lomapäivityksensä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@emmi.suuronen) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@emmi.suuronen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit