Seiska: Rita ja Aki Mannisen arvonnan voittanut Emilia ei koskaan saanut palkintomatkaa: ”Harkitsen rikosilmoitusta!”

Temptation Island Suomi -ohjelmasta julkisuuteen noussut yrittäjäpariskunta Rita Manninen, 41, ja Aki Manninen, 45, arpoivat jokunen vuosi sitten ulkomaanmatkan, jonka voittaja Emilia Kuisma kertoo nyt Seiskalle, että hän ei koskaan saanut pariskunnalta kyseistä palkintomatkaa.

– Osallistuin mieheni kanssa Akin ja Ritan Kesäkunnossa-nettivalmennukseen. Valmennuksen päättyessä he järjestivät valmennukseen osallistuneiden kesken arvonnan, jossa he arpoivat viikon hyvinvointiloman Turkkiin All inclusive -eduin. Matkan arvoksi ilmoitettiin 1 490 euroa. Minut arvottiin matkan voittajaksi, ja siitä kerrottiin myös kyseisessä ryhmässä, kilpailun voittanut Emilia Kuisma kertoo Seiskalle.

Emilian mukaan pariskunta antoi hänelle vain selityksiä selityksien perään, mutta palkintoa ei ole kuulunut tähän päivään saakka.

Emilia kertoo Seiskalle, että hän törmäsi Akiin ja Ritaan miehensä kanssa asuntomessuilla, jossa he ottivat asian puheeksi. Yrittäjäpari lupasivat korvata matkan urheiluvaatteilla, mutta 600 euron korvausvaatteekin jäi Emilialta saamatta.

– Odottelen edelleen yhteydenottoa Mannisten puolelta. Saisi tähän asiaan selkeyttä. Saisi vaikka rahana, jos ei muuten. Olen tässä jopa harkinnut, että pitäisikö tästä tehdä rikosilmoitus, kun se on vielä ajallisestikin mahdollista.

Seiska tavoitti Akin, mutta mies ei halunnut kommentoida asiaa.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
13 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit