IL: Julkkispariskunta Aki ja Rita Manninen vetivät Porin kotinsa pois myynnistä: ”Emme halua antaa tätä ilmaiseksi”

Telkkarista tuttu pariskunta Rita ja Aki Manninen eivät saaneet myytyä Porissa sijaitsevaa omakotitaloaan pyytämällään hinnalla.

Pari yritti myydä kotiaan ensin 279 000 euron ja sitten 252 000 euron hintaan aina heinäkuusta asti. Nyt porilaispariskunta on kuitenkin vetänyt myynti-ilmoituksensa pois netistä. Kohde on poistunut Etuovi.com -palvelusta 21.09.2020

– Tämän maailmantilanteen ja koronan takia Porin seudulla on vaikea myydä taloa, ja otimme sitten talon pois myynnistä. Haluamme vielä laittaa piha-aidat ja portit tänne pihaan, Aki Manninen kertoo Iltalehdelle.

– Meillä on hieno kuusimetrinen portti, jonka laitamme paikoilleen. Haluamme laittaa tämän kuntoon, jotta saamme aikanaan tästä arvoisensa summan. Emme me tätä ilmaiseksi halua antaa, hän summaa.

Rita ja Aki kertoivat Iltalehden haastattelussa, että he aikovat pitää 135-neliöistä Porin taloaan kesämökkinä siihen saakka, kunnes he saavat kiinteistöstä sen arvoa vastaavan hinnan.

– Ei meillä ole mikään hätä, vaikka talo seisoisi kaksi vuotta tässä. Mietittiin, että perhana, pidetään tämä nyt mökkinä hetki, Rita kertoo lehdelle.

Porin ”mökkiä” ja sen pihaa laitetaan kuntoon kaikessa rauhassa, ja myyntihintaa tarkastellaan uudestaan kun projekti on valmis.

Aki ja Rita ostivat hiljattain jääkiekkoilija Jori Lehterän 188, 5-neliöisen kolmikerroksisen kivitalon. Talo oli Iltalehden mukaan myynnissä 695 000 euron hintaan, mutta julkkispari sai tingattua hintaa alas 650 000 euroon.

Akin ja Ritan talo on poistettu myynnistä 21.9. Kuva: Etuovi.com

Katso kuvat talosta alta, nuolesta näet lisää kuvia.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön R I T A 💎 RITAKI OY (@ritaniemiofficial) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön R I T A 💎 RITAKI OY (@ritaniemiofficial) jakama julkaisu

Lue myös: Rita Niemi-Manninen saa törkeitä viestejä netissä: 1-vuotiasta tytärtä haukutaan nimen takia! ”Todella syvältä”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit