Aki Manniselta suoraa puhetta: ”Olen jo pidemmän aikaa halunnut poistua”

Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen on jakanut jälleen mietteitään Instagramissa.

Yrittäjänä työskentelevä Manninen kertoo, että hän on muuttunut ihmisenä muuttaessaan perheensä kanssa Porissa sijaitsevalle saarellen. Aki kertoo tekstissään, ettei hän pidä yhteiskunnan luomasta hektisestä suorittamisesta.

– Saari on muuttanut minua ihmisenä ja tämä muutos on ollut todella tervetullut. Minulle on aivan sama mitä musta kukin ajattelee. En tarvitse hyväksyntää keneltäkään eikä minua tarvitse kantaa. Mutta oikeuden mukaisuutta ja kohteliasta käytöstä vaadin ympäriltäni, Aki kirjoittaa tuoreessa julkaisussaan.

Aki ja vaimo Rita Niemi-Manninen ostivat Porista oman saaren kesällä 2022. Perhe halusi jäädä asumaan saarelle pysyvästi, ja myydä Lempäälässä sijaitsevan omakotitalonsa.

– Olen jo pidempään halunnut poistua tästä hektisestä suorittamisen yhteiskunnasta. Vaikka yrittäjänä teen työtäni ihmisten parissa niin täällä saarella saan tehdä senkin rauhassa ja luonnon ympäröimänä. Haluankin tarjota lapselleni tämän turvallisen ja luonnon läheisen kasvualustan. Täällä pienessä Reposaaren yhteisössä on vielä sitä kiireetöntä läsnäoloa ihmisillä. Olen siis tullut kotiin, Aki kertoo.

Aki painottaa, että kaikkien pitäisi antaa olla sitä mitä he itse tahtovat.

– Muistetaan että meidän kaikkien kasvot ovat alastomat jotka eivät valehtele, niistä me näemme kaiken, ilon, surut, välinpitämättömyyden, vilpillisyyden ja ajan uurteet. Kasvoilla me viestimme kaiken sen olotilan missä olemme sillä hetkellä elämässä. Toivon kaikille armoa ja hyväksyntää toisiamme kohtaan. Sallitaan jokaisen olla ja ajatella omalla tavalla yrittämättä muuttaa kenenkään tapaa nähdä, ajatella ja elää tätä elämää, hyväksytään jokainen ja vaikutetaan vain ja ainoastaan siihen omaan elämään ja osa-alueisiin, mihin kukin voi vaikuttaa omalla kohdalla.

Akin ja Ritan perheeseen 4-vuotias Donna-tytär sekä Putin-koira.

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]