Aki Manniselta koskettava päivitys: ”Ei olla kuultu Ritasta kolmeen viikkoon mitään”

Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen on julkaissut Instagramissa avoimen kirjoituksen, jossa hän kertoo tuntemuksistaan. Akin puoliso Rita Niemi-Manninen lähti kolme viikkoa sitten Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin Malesiaan.

Aki on ollut pariskunnan Donna-tyttären kanssa kahdestaan perheen kotona Porissa. Aki kertoo päivityksessään, että ikävä Ritaa on kova.

– Voi kuinka me sinua kaivataan. Donnan kanssa ei olla kuultu Ritasta nyt kolmeen viikkoon mitään. Tämä on pitkä aika niin lapselle kuin minullekkin. Todella opettavainen aika, nähdä, tuntea ja kokea se kuinka tärkeä toinen ihminen on elämässä. Tästä puuttuu selvästi puolet, Aki Manninen aloittaa postauksensa.

Aki toteaa, että rakkaus muuttaa muotoaan ajan saatossa.

– Meillä se on mennyt vahvempaan suuntaan ja meidän molempien täytyy myös ihmisinä kasvaa sen mukana sekä hyväksyä muutos molemmissa. Olemmekin oppineet antamaan toiselle tilaa sekä kasvun vapauden omassa elämässä ja persoonassa. On hieno tuntea edelleen vahvaa uskoa tulevaisuuteen ja yhteiseen elämään vuosienkin jälkeen, se tuo turvaa ja pysyvyyttä.

Aki kertoo, että Donnalle on ollut tärkeää huomata, että kotona on turva ilman äitiäkin.

– Eli olemme saman vahvuisia myös Donnan elämässä ja hän haluaa ja pystyy olemaan vain toisen vanhemman kanssa ilman mitään ongelmia. Donna sanoittaa hienosti myös omia tunteitaan täällä kotona kun yhdessä aikaa vietämme. Hän kehuu äitiä monin tavoin ja kertoo miltä nyt taas tuntuu tänään kun äiti on pois, ja mitä äiti tässä hetkessä sanoisi ja toimisi, Aki kirjoittaa.

– Hän on meille kyllä iso lahja, tämä tyttö, hän jatkaa.

Aki uskoo, että Ritallakin on jo ikävä kotiin.

– Mutta tämä on meidän työ ja semmoisena se yhdessä otetaan, olisihan sitä helpommankin uran yhdessä voitu luoda kuin tämä julkisuus? Paljon se ottaa mutta paljon myös antaa, Manninen pohtii.

Aki neuvoo kaikkia taistelemaan parisuhteen ja rakkauden eteen.

– Toisen menetyksen huomaa vasta silloin kun hän on pois. Olen onnellinen mies tänään ja huomenna kun saan vain pitää perheeni kasassa, onnellisena ja turvassa. Se on minun tehtävistä suurin! Vaimo olet kultaa minulle, Aki päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit