IL: Aki Manninen sai potkut Suurin pudottaja -ohjelmasta – latasi suorat sanat: ”Nyt piti vielä viedä elinkeinokin pois”

Hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen sai potkut Nelosen Suurin pudottaja -ohjelman valmentajapestistä.

Iltalehden mukaan syynä potkuille on kohu, joka alkoi Mannisen sovinistisiksi tulkituista puheista ohjelmassa. Manninen joukkolynkattiin, ja useat eri tahot ja henkilöt leimasivat miehen sovinistiksi ja naistenvihaajaksi.

Manninen on kiistänyt syytökset ja puolustautunut sanomalla hänen heittonsa olivat tosi-tv-viidettä, ja että oikeassa elämässä hän kohtelee kaikkia naisia herrasmiehen elkein. Manninen ei myöskään aio pyytä sanomisiaan anteeksi.

Potkut Suurin pudottaja -ohjelmasta tuovat taloudelliset tappiota Akille.

– Olin raivannut kalenteristani tilaa jo suullisesti luvattuja kuvauksia varten. Sen takia jouduin perumaan muita työkeikkoja. Lisäksi tv-kuvauksien palkkio jäi saamatta, Manninen kertoo Iltalehdelle.

Mannisen mukaan potkut ovat kohtuuttomat, sillä mies on joutunut kärsimään asian takia henkisesti viime viikkojen aikana.

– Kyllä menee aika rumaksi yhden ihmisen kohtelu. Se, että minut jo henkisesti nujerrettiin, ei riittänyt. Nyt piti vielä viedä elinkeinokin pois, Manninen lataa.

Lisäksi Manninen paljasti, että Nelosen kanavapäällikkö käski hänen valehdella potkujen syistä.

– Kanavapäällikkö ehdotti, että julkisuuteen voisin kertoa kohun ottaneen niin lujille, että halusin vetäytyä hetkeksi perheeni pariin.

– Minä puhun aina totta, enkä koskaan lähde valehtelemaan, Manninen sanoo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aki Manninen (@akimanninenofficial)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit