Kohuissa vellova Aki Manninen julkaisi rajun avautuminen Instagramissa: ”Käsitykseni sananvapaudesta murentunut”

Hyvinvointivalmentaja ja tosi-tv-tähti Aki Manninen avasi sanaisen arkkunsa Instagram-tilillään. Potkut Neloselta saanut Manninen kertoo pitkässä päivityksessään, että hän aikoo myös jatkossa puhua asioista suoraan ja kaunistelematta.

– Ystävät, pullo pöytään, kerron tarinan, Aki aloittaa päivityksen.

– Tästä eteenpäin puhun kanavassani edelleen suoraan ajatukseni! Puhun sitten Jumalasta tai saatanasta, homoista tai lesboista, chancel kulttuurista tai feministeistä!, elämästä tai kuolemasta, Tai mistä aiheesta tahansa.

Aki sai potkut Nelosen Suurin pudottaja -ohjelman valmentajapestistä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa laukomiensa sovinistisiksi tulkittujen kommenttien takia.

Lisäksi Mannisen taannoinen kalareissu Norjaan meni mönkään. Manninen oli lähtenyt kohuja karkuun ystävänsä kanssa Norjan upeisiin maisemiin tarkoituksenaan rentoutua kalastuksen parissa. Mannisen kalareissu sai kuitenkin sokkikäänteen, kun Norjan poliisi määräsi suomalaiset takaisin paluumatkalle. Syy tähän oli Norjassa vallitseva koronatilanne.

– Viime aikojen mediamyllyssä olen lunastanut sananvapauteni takaisin, sen hinta on ollut potkut Neloselta Suurin pudottaja Suomi valmentajan pestistä sekä Norjan kalareissulta.

Mannisen mukaan maalittaminen on tehty helpoksi eräiden isojen mediatalojen toimesta.

– Kalareissu näistä kahdesta tuntui pahemmalta. Maalittaminen kun on niin tehty helpoksi somen ja median takia. Helppoa tämän läpikäyminen ei ole ollut.

– Olihan Suurin pudottaja Suomi minun ammattiini sopiva pesti, jota rakastin tehdä kaikella sydämellä ja annoin itsestäni kaiken ohjelman tiimoille, tuotannolle, kanavalle ja ohjelman ulkopuolella huolelliseen suunnitteluun ja aikataulutukseen.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

Mannisen kertoo, että hänen käsitys sananvapaudesta on murtunut. Hän kuitenkin toteaa, että onneksi valtaväestö on hänen kanssa samoilla linjoilla.

– Käsitykseni sanan vapaudesta on kyllä murentunut Suomen mediassa, onneksi valtaväestö on vielä edelleen puolellani näissä asioissa, vain pieni joukko onnettomia ihmisiä sai tämän aikaan. Tästä alkaa elämässäni uusi kausi jälleen kerran ja usko hyvyyteen itseni ja toisten ihmisten kohdalla on edelleen tallella. Kiitos siitä teille seuraajat, Aki kiittelee.

– Näissä kuvissa 2015 elettiin murrosaikaa elämässäni, rakensin Via Dolorosa moottoripyörää, tietämättä siitä mitä elämä toi tullessaan!

Manninen paljastaa menettäneensä rakennusliikkeensä luotettuaan väärään ihmiseen.

– Yhden kultaisen kädenpuristuksen johdosta luottamalla väärään ihmiseen, ja täynnä pyhää kiukkua, olin valmis ampumaan kovaa jo silloin. Onneksi vaimoni sai puhuttua järkeä kovaan kallooni ja nyt istun tässä, kertomassa teille tarinaa, sanomani on kaikille ”kaikesta selviää”.

– Minulle 5 vuotiaana unessa näytettiin elämää isona poikana, siinä lempeä mies ääni kertoi että Aki tulet tekemään elämässäsi isoa työtä ja auttamaan toisia ihmisiä, mutta kohtaaman myös sodan aikoja, mutta sinä selviät niistä kyllä!! Muistan tuon unen edelleeen kuin eilisen. Todenteolla näitä vaiheittaisia sodan aikoja elämääni on tullutkin. Uskon, että meille ei anneta enempää kuin jaksamme kantaa. Uskon että kohdallani oikeus voittaa vielä, Aki Manninen päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit