Harmillisia uutisia sohvaperunoille: Suomen huutokauppakeisarin uuden jaksot jäihin koronan takia

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman kuvaukset keskeytyivät. Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Heli Palsanmäki kertoivat tänään maanantaina faneilleen ikävät uutiset sosiaalisessa mediassa, asiasta uutisoi ensin Iltalehti.

– Tärkeä tiedotus, rakkaat ystävät! Huomenna tiistaina 23.3. eivät ala uudet Huutis-jaksot, vaan tiistaisin kello 21 katsellaan kauden 13 uusintoja. Tämmöistä tämä on, ja nyt kävi näin. Pahoittelemme kovasti! Palsanmäet kirjoittivat Facebookissa.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmaa on esitetty jo 13. kautta, vuodesta 2013 lähtien. Uudet jaksot tulevat viivästymään koronaepidemian vuoksi.

– Voimassa olevat rajoitukset eivät mahdollistaneet Keisarin kevään kauden jaksojen tekemistä loppuun asti. Tuotantoa jatketaan kun mahdollista ja uudet jaksot esitetään syksyllä, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen viestitti Iltalehdelle.

Eläkehaaveetkin kaatuivat

Palsanmäet kertoivat jokin aikaa sitten Seiska-lehdelle, että he ovat eläneet joulukuusta lähtien nollatuloilla.

– Jos rajoitukset vielä jatkuvat, ei valoisalta näytä pienyrittäjän tulevaisuus, ei meidän eikä muiden, Palsanmäet kertoivat Seiskalle.

51-vuotias Aki on haaveillut vetäytyvänsä Espanjaan eläkkeelle. Mutta korona kaatoi haaveet, ja töitä pitää yrittää tehdä.

– Nyt eläkehaaveet ovat kaatuneet, sen voi sanoa, Aki myönsi.

– Kyllä tässä nyt pitää nuijan varressa heilua niin kauan kuin töitä riittää. Ihan kuten olemme luvanneet, että teemme tv-sarjaakin niin kauan kuin katsojia piisaa, Aki kertoo Seiskalle.

Lue myös: Seiska: Huutokauppakeisarin bisnes on seis koronan takia – Espanjan eläkehaaveet kaatuivat!

Tappouhkauksia koronatuen vuoksi

Aki ja Heli saivat viime keväänä Business Finlandilta 100 000 euron koronatuen. Pariskunta palautti summan kuitenkin takaisin nopeasti saamansa kovan kritiikin ja uhkauksien vuoksi.

– Nyt tuli meidän mitta täyteen! Jos meidän henkeä ruvetaan uhkailemaan ja talomme uhataan polttaa. Niin raja meni siinä! Palautimme 100 000 euron tuen Business Finlandille, Palsanmäet ilmoittivat viime keväänä.

Lue myös: Tappouhkauksia saaneet Aki Palsanmäki ja Heli-vaimo palauttavat 100 000 euron tukirahan: ”NYT TULI MITTA TÄYTEEN!”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit