Aivosumu iski! Sofia Belórf otti hormonia ja sai ikäviä sivuoireita! – ”En ota sitä enää koskaan!”

Sofia Belórf kertoi seuraajilleen tänään Instagram Stories -osiossa olevansa väsynyt. Aluksi kohukaunotar arveli surkean sään vaikuttavan hänen jaksamiseensa.

Pian hän kuitenkin ”hiffasi” mistä on kyse.

– Siis mä hiffasin mun paskan olon syyn; otin eilen melatoniinin pitkästä aikaa! Mulla on tullut siitä ennen super huono-olo, outoja unia ja sellanen aivosumu. En ota sitä enää koskaan! Sofia surkutteli Instagram Stories -osiossa.

Instagram: @sofiabelorf

– Ei edes kipeenä ollut näin surkeeta oloa, Sofia purnasi.

- ILMOITUS -

Instagram: @sofiabelorf

Nukahtamishormoniksi kutsutun melatoniinin tavallisimmat haitat ovat ajoittainen päänsärky, heitehuimaus, pahoinvointi ja ohimenevä uneliaisuus. Melatoniinista on tullut suosittu apu unettomuuden hoitoon.

Instagram: @sofiabelorf

Mitä!? Sofia Belórfin Bambi-koira pissasi matolle useaan otteeseen – Ratkaisu löytyi pian: ”Sain noudon samalle päivälle!”

Niko Ranta-ahon rikoksista kertova Katiska-dokumenttisarja jatkuu tammikuussa 2022 – myös Sofia Belórf pääsee ääneen – Katso traileri!

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
20 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Pena
Pena
8 päivää sitten

Taas tää koko kansan järjenjättiläinen vauhdissa.

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
Vastaa  Pena
7 päivää sitten

No mutta ajattele positiivisesti. Jos olisi edes Aivosumussa hiljaa…

Yllätys
Yllätys
8 päivää sitten

Mitättömän jutun yhteydessä julkaisi itsestään taas monta naamakuvaa. Voi h*vietti mitä tyhmyyttä. Tuolla taasen julkisuuden hakua. Naama alkaa jo kyllästyttää. Jos ihminen on todella kipee, ei esittele itseään täysi meikki kasvoillaan.

Tuffi
Tuffi
Vastaa  Yllätys
7 päivää sitten

Siellä hän viiniä litkii vuoteessa…
Stefuako odottele, halusi joskus sitä ’omaa
elämää’ – no nythän sitä on ja postauksillaan
saamme hymyä huuleen.

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
Vastaa  Tuffi
7 päivää sitten

No se on sitten huomenna taas ”aivo sumua” tiedossa ..sumuisuudelle on oma nimityskin: rapula!

Kirsi
Kirsi
Vastaa  Tuffi
7 päivää sitten

Vuoteessa??? Noh, tänään iltapäivällä varmaan sitten tulee ”järkevä”aivopieru” sieltä sängystä, kunhan on krapulasta selvinnyt.
Onkohan se koira kusassut nyt parketit pilalla vai siirtynyt sänkyyn…

Kirsi
Kirsi
Vastaa  Tuffi
4 päivää sitten

En oikeintiedä
ketään kuka litkii sängyssä vinkkua- ellei ole tosi tosi jurrissa‍ tai siitä vaan tää on ihan normit tälle tyypille- eikös se syö siellä ja muutenkin vietä aikaansa siellä sängyssä eniten

Kirsi
Kirsi
Vastaa  Kirsi
4 päivää sitten

Sängyssäkin se asustelee ja syö ja juo
En kyllä pystyisi tohon …aika alas vajonnut

Ällöttää tämä nainen
Ällöttää tämä nainen
9 päivää sitten

Kannattaa ulkoilla sen Bambin kanssa tai ilman. Vähentää päihteiden käyttöä ja syödä terveellisesti niin eiköhän uni tule normaalistikin. Ehkä kannattaisi heräillä ajoissa eikä nukkua puoliin päiviin.

Tintti
Tintti
Vastaa  Ällöttää tämä nainen
8 päivää sitten

Aikuiset ei nuku päikkäreitä. Unirytmi erilainen, vain jos teet vuorotöitä.

Hawww
Hawww
9 päivää sitten

Aktivoisi vaikka Bambia älypeleillä tai opettaisi hauskoja temppuja. Siitä omatkin serotoniinitasot nousee ja iloisuus kehossa kasvaa ilman muita tuotteita. Bambin ulkoilutus samalla ja siellä kivoja leikkejä, miksi eivät tee kaikkea kivaa seikkaillen ulkona ,nauraisivat yhdessä. Koira osaa nauraa jos omistaja on hyvällä tuulella. Bambilla ikää kohta, mitenköhän on mietitty jos sattuu kohtutulehdus tai jokin sairaus eteen , on vakavista asioista silloin kyse. Pisssat sisälle kertoo monesta jutusta , eikö tuohon ole kukaan puuttunut.Tyttökoiralla jos juoksuaika lähenee , silloin virtsaamistarve lisääntyy ja juoksujenkin aikaan useammin tarvetta ulos. Voi jokin painaakin vatsassa , mitä ei voi tietää ilman lääkärissä käyntiä. Onkohan Bambi leikattu? Jos keskittyisi Bambin kanssa tekemään hauskoja juttuja , voisivat päivät olla paljon iloisempia oman mielenterveyden kannalta drinkkien juomisten sijaan.

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
9 päivää sitten

Mitähän poikkeavaa tuossa nyt sitten Sofialle on johonkin muuhun päivään verrattuna? Ainahan hän vaan makaa kaiken päivää. Ainoa millä hänet saa ylös sängystä on viina tai ilmaiset hoidot…

Tuffi
Tuffi
Vastaa  Kuuluuko sulle.
9 päivää sitten

Vaikeaa uskoa koko ’pahoinvointia’. Puhu-
nut niin paljon potaskaa. Myy tuota juttua
kaikkialle, saadakseen rahaa. Onkohan Stefu
vihdoinkin ymmärtänyt, että häntä ’rakas-
tetaan’ vain rahan vuoksi ja Niko on se
elämän rakkaus, kun taas Soffi on ’katiskassa’.
Ei kai Stefu tykkää, että missä Niko, siellä
Soffi. Taas kerran…

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
Vastaa  Tuffi
7 päivää sitten

Tämä. Hänet on merkitty ” katiska prinsessaksi” … Ja Sofia kuulee vain ”prinsessa”.. Ei katumusta. Vaan kaipuu ”vanhoille hyville ajoille”. Sai rullailla setelillä jauhetta nokkaan. Niko teki velkaa itselleen ja isälle pitääkseen Sofian tyytyväisenä. Mikään ei vaan riittänyt. Piti saada uusi autokin lisävarusteilla vaikka ei edes omista korttia saatikka että olisi joskus ajokunnossa.
Uudessa katiska jaksossa ” puhuu avoimesti EKAA KERTAA” suhteestaan Nikoon ja katiska vyyhtiin. No mutta unohtuiko ensimmäinen katiska ohjelma jossa Sofia kertoi ihan saman asian; mä en missään nimessä vihaa nikoa..
Taikka entäpä nämä ”Sofian salaisuudet”..eikö niissä nimenomaan ollut tarkoitus puhua näistä ” salaisuuksista”…pääsi unohtumaan..materia vei voiton. Ai mutta, miten muistan että olin kuulevinani Sofian salaisuuksissa saman lauseen ”mä en missään nimessä vihaa Nikoa”..(en siis katsonut kyseistä ohjelmaa, de maaguksessa oli pätkä) eli tarjoaako katiska 2. katsojille mitään uutta. Sofia hokee jatkuvasti joka lauseessa yhtä ja samaa. Ja kyllä. Ollaan huomattu!Et vihaa Nikoa. Tämän vuoksi varmaan myös yritit väkisin päästä hänen asuntoonsa ja puhut hänestä taukoamatta. Onnea vaan Stefulle…..

Jossu
Jossu
Vastaa  Kuuluuko sulle.
9 päivää sitten

Kyllä julkaisi taas tosi tyhmän postauksen. Kommenteista saa syyttää vaan itseään.

Tuffi
Tuffi
Vastaa  Jossu
9 päivää sitten

Tyhmää taas – muka viikon ’sairas’.
Vastahan biletti loppuviikolla. – Mitä
tabuja lie nauttinut?
Haluaa, että koko Suomi ’hohkaa’ jos
rouva on yskässä… voi hyvää päivää
näitä postauksia ja lehdet kirjoittelee!

Uudet selitykset
Uudet selitykset
Vastaa  Tuffi
9 päivää sitten

On se kun ei muuta järkevää keksinyt, no kai tälläkin kommentilla pysyy julkisuudessa. Tulee sellainen tunne että, ihan kuin nauttisi kun pääsee taas ”näyttelemään” Katiskaprinsessaa. Eihän tuolla pääse irti koskaan tästä maineestaan.

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
Vastaa  Jossu
7 päivää sitten

Hmm..näin.. Sofialle tosin on positiivinen asia jos vain kuulee oman nimensä. Se missä yhteydessä, ei taida olla hänelle kovinkaan olennaista. Kovat tzempit antoi BB- kisaajalle kun kuuli kaverin kaverin kaverilta että hänestä on puhuttu. Alkoi jopa seuraamaan BB: tä. Todella noloa ja itserakas yksilö.

Riitta
Riitta
Vastaa  Kuuluuko sulle.
7 päivää sitten

Samalla selvisi millaisia Sofian ihailijat ovat älykkyystasoltaan. Ryyppääminen ja kaatokänni tärkeää, veloissa eläminen tapana ja yleistieto tasan 0 tälläkin ihailijalla, joka BB talossa on ja Sofiaa sekä Stefua hehkuttaa.

Kirsi
Kirsi
Vastaa  Riitta
4 päivää sitten

Näin on ja tuskimpa on tänäänkään Vienyt piskiään ulos aamutarpeille… mahtavaa koiran pissan hajua varmaan kämpässä missä nyt sitten majaileekaan

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: