Anna Abreu suuntasi miehensä kanssa Thaimaahan jouluksi – Loma alkoi painajaismaisella tavalla: Laulaja pyörtyi lentokoneen vessaan ja rikkoi jalkansa!

Poppari Anna Abreu kertoi tänään keskiviikkona (22.12.) Instagram-tilinsä Stories-osiossa lähteneensä viettämään joulua Thaimaahan yhdessä aviomiehensä Lauri Heiskarin kanssa.

Ennen matkaa Anna kertoi saaneensa negatiivisen koronatestituloksen. Hän kertoo omien sanojensa mukaan stressanneensa sairastumista jo pari viikkoa ennen reissuun lähtöä.

– Mä sain negatiivisen testituloksen, kun lähdettiin tänne ja kaikki oli ok. Mutta mä rupesin luulotautiseksi ja tuntemaan kaikki maailman oireet lentokoneessa. Ja rupesin stressaamaan sitä ihan sikana, Anna kertoo tarinavideolla.

Lentokoneessa Annalle sattui stressaamisen seurauksena ikävä haaveri, jonka seurauksena naisen nilkka meni rikki.

– Mä menin yöllä vessaan ja pyörryin. Siis kuulemma olin tullut alas täysin naamalleni lentokoneessa. Mulla meni nilkka paskaksi, eli tällä hetkellä en pysty kävelemään, Anna kertoo.

– Olin stressannut itselleni kaikki nämä oireet. Et miettikää mitä stressi voi tehdä ihmiselle.

- ILMOITUS -

Abreu joutui myös Thaimaassa odottamaan pitkään testituloksia kipeän nilkkansa kanssa.

– Voitte vaan kuvitella millainen päivä oli, kun piti odottaa myös niitä testituloksia täällä päässä. Me odotettiin 12 tuntia. Se oli yhtä tuskaa. Eihän mulla sitä koronaa ole, Anna naurahtaa.

Lopuksi laulaja toivotti kaikille seuraajilleen ihanat joulut.

Alapuolella kuvakaappaus Thaimaahan saapuneesta laulajasta.

Instagram: @iamabreu
Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]