Janne Puhakan siskolta koskettava muistokirjoitus: ”rakas veljeni…”

Entinen jääkiekkoilija Janne Puhakka, 29, menehtyi traagisesti sunnuntaina 13. lokakuuta. Hänen entinen miesystävänsä Rolf Nordmo, 66, on epäiltynä murhasta. Poliisi epäilee, että Nordmo ampui Puhakan, kun tämä halusi päättää kymmenen vuoden suhteen.

Puhakan kuolema on koskettanut ja järkyttänyt syvästi suomalaisia. Sadat julkisuuden henkilöt ovat ilmaisseet surunsa Puhakan kuoleman johdosta, ja myös hänen sosiaalisen median tilinsä ovat täyttyneet koskettavista viesteistä. Yksi liikuttavimmista muisteluista on Puhakan siskolta. Gekkonen ei julkaise hänen nimeään naisen yksityisyyden suojelemiseksi.

– Sinä olet yhä rakas veljeni, se kaikkein kallein ja tärkein. Ei kukaan koskaan voinut sua kahlita tai omistaa, mut tiedän, sun sydän on enemmän kuin kultaa. Et ikinä sä aikaan saanut sellaista pahaa kuiteskaan, joka sieluais ahdistaa… Ainoo on sana rakkauden.. Se mukanaan meitä yhdessä yhä eteenpäin kuljettaa, sisko kirjoittaa ja jatkaa:

– Toivoa on, onnea löytää ja elää elämää viel, kun sen tarkoituksen löytää. Pidä kii, se mut elämään vielä kiinnittää. Ote, se pysyy eikä koskaan irti pääse.. Oot lähelläni.. aina kun sua vähiten edes ajattelen. Olet yhä kaikkeni, sieluni.. paras lahjani.. tän lähes loputtoman kaipauksen ja rakkauden siis koko maailman kaikkeuden.

Sisko on kertonut myös, että Jannen ja hänen ex-kumppaninsa koira Frida on turvallisessa paikassa ja voi hyvin. Puhakka kiekkoili Liigassa ja Ranskan pääsarjassa ennen uransa päättymistä vuonna 2017. Hän sai laajempaa julkisuutta ensimmäisenä Liiga-pelaajana, joka kertoi julkisesti olevansa homoseksuaali.

Puhakka on mukana uusimmalla Petolliset-kaudella ja eteni aina finaaliin asti. Jakso oli alun perin suunniteltu esitettäväksi torstaina 17. lokakuuta, mutta Nelonen on ilmoittanut, ettei jaksoa tulla näyttämään.

– Olemme tulleet päätökseen, että juuri nyt ei ole oikea aika esittää jaksoa. Palaamme kysymykseen jakson mahdollisesta esittämisestä myöhemmin. Otamme osaa Jannen läheisten suruun, Nelonen kommentoi asiaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit