Martina Aitolehti julkaisi kuvia lapsensa ökyjuhlista – kaikki eivät tykänneet: ”Joillain perheillä ei varaa minkäänlaisiin juhliin”

Radiojuontaja Esko Eerikäisen ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden yhteisen Victoria-tyttären rippijuhlia vietettiin viikko sitten lauantaina 14. syyskuuta helsinkiläisessä The Hotel Maria -luksushotellissa.

Lue myös: Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen Victoria-tytär pääsi ripille – Juhlat järjestettiin Maria-luksushotellissa! – Kuvat

Esko oli järjestänyt tyttärelleen myös mojovan yllätyksen, sillä bileissä esiintyi räppäri Blacflaco, joka on Victorian lempiartisti.

Nyt Martina on julkaissut ökyjuhlista lisää kuvia Instagram-tililleen. Niissä näkyy kuinka Bollinger-samppanja virtaa ja nauru raikaa. Kuvissa näkyy myös Martinan aussirakas Flavio, Martinan nuorempi tytär Isabella Therman sekä tietenkin Esko.

– Viime lauantai oli upea. Niin kiitollinen joka päivä mun upeista tyttäristä, Martina hehkuttaa julkaisunsa yhteydessä.

Näet kuvat alta:

”Ihana opettaa lapsilleen vielä vuonna 2024…”

Julkaisun kommenttiosio on täyttynyt sydänemojeista sekä ihastelevista viesteistä. Mukaan on mahtunut kuitenkin myös viesti, jossa Martinan ja Eskon järjestämiä ökylastenjuhlia kritisoidaan.

– Se on ihana kun lapsilleen opettaa vielä vuonna 2024, että tuollainen ökyily on normaalia ja ihan kaikille jokapäiväistä. Joillain perheillä ei ehkä ole varaa minkäänlaisiin rippijuhliin, eräs kommentoija tylyttää.

Eräs Martinan faneista on vastannut kommenttiin ja puolustanut Aitolehden mahtiperhettä.

– Eli siis hetkinen? Vaikka olis varaa viettää ikimuistoiset ja vähän ökytkin juhlat, niin ei saa, koska kaikki ei voi? Samallahan sitä voi lapsilleen opettaa, että kovalla työllä on mahdollisuus saavuttaa omaisuuden, jolla sitten hankkia kaikenlaista. Toki kaikki eivät edes kovalla työllä saavuta vastaavaa, vähän onneakin tarvittaneen. Ihanaahan minusta on, että käyttävät niitä rahojaan lapsiinsa, eivätkä (vain) itseensä ❤️ Eivätkä lapset tyhmiä ole. Kyllä he ymmärtävät, ettei kaikilla ole samalla lailla asiat. Ja jos oikein tulkitsin jostain kuvasta, niin mukana oli iso joukko Vickan ystäviä nauttimassa keikasta. Siellähän voi vaikka jokunen olla, jonka perheelle se ei olisi ollut mahdollista, mutta näin pääsevät nauttimaan toisten vanhempien yltäkylläisyydestä samalla. Voitaisiin jo alkaa ainiaisen syyllistäminen ja polkemisen sijaan iloita toisten puolesta, hän kirjoittaa.

Lue myös: Seiska: Martina Aitolehti ei ostanutkaan itse Leviltä loma-asuntoa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit