Seiska: Mikko Leppilammen rikostutkinta on tullut päätöksen – Asia siirtyy syyttäjälle!

Mikko Leppilammen seksuaalirikosepäilyn esitutkinta on tullut päätökseen, uutisoi Seiska.

Seiskan mukaan asia on nyt siirtynyt Pohjois-Suomen syyttäjän pöydälle syyteharkintaan. Myös syyttäjä saattaa vielä tehdä asiassa syyttäjättämispäätöksen.

– Esitutkinta on valmistunut tänään (13.9.) ja siirtyy syyteharkintaan. Tästä eteenpäin tiedotusvastuu ja -oikeus on syyttäjällä (Pohjois-Suomen syyttäjäalue). Poliisi ei kommentoi asiaa enempää, rikoskomisario Ilkka Rantahalvari Ivalon poliisilaitokselta kertoi Seiskalle.

Rantahalvari ei ottanut kantaa henkilön nimeen, mutta Seiskan saamien tietojen mukaan kyseinen esitutkinnan päätös liittyy nimenomaan Leppilammen tapaukseen.

Lehden mukaan toistaiseksi varmaa on vain se, että rikos on tapahtunut poliisin näkemyksen mukaan.

Seiska uutisoi toukokuussa, että eräs naishenkilö oli tehnyt Leppilampea koskevan rikosilmoituksen seksuaalisesta ahdistelusta. Lehden mukaan tapaus sattui näyttelijän vapaa-ajalla asiakaspalvelutilanteessa Inarissa, jossa Leppilampi oli kuvaamassa Ivalo-sarjaa.

Kesällä Seiska on uutisoi myös tapauksista, joissa Leppilammen on väitetty käyttäytyneen epäasiallisesti kauneushoitoloissa vuosia sitten.

Lue myös: Seiska: Mikko Leppilampi meni alasti hierontaan – hoitaja järkyttyi!

Leppilampi tyrmäsi nämä väitteet Instagram-tilillään.

– Minusta esitetyt väitteet epäasiallisesta käytöksestä kauneushoitoloissa ovat valheellisia. En ole koskaan loukannut kenenkään seksuaalista itsemääräämisoikeutta, Leppilampi kirjoitti päivityksessään.

Lue myös: Seiska: Mikko Leppilammen käytös järkytti hoitajaa: ”Tiedusteli vaitiolovelvollisuudesta”

– En suostu julkisen paineen pakottamana ottamaan vastuuta asioista, joita en ole tehnyt. Se ei ole mielestäni oikein ja valitettavasti kannustaa vakavan aiheen väärinkäyttöön oman edun tavoittamiseksi. Asiat tullaan selvittämään virallisten prosessien myötä.

Lue myös: Beata Leppilammelta paljonpuhuva julkaisu Mikkoa koskevan skandaaliuutisen jälkeen!

Lue myös: Seiska: Mikko Leppilampi palkkasi huippujuristin

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit