Näin Pyhimys selittää keikkasekoiluaan Iltalehdelle

Seiska-lehti uutisoi, että Teflon Brothersista tunnettu Pyhimys eli Mikko Kuoppala, 42, on sekoillut jo pitkään yhtyeen keikoilla. Lehti kertoo saaneensa jo kuukausien ajan vinkkejä, joissa paheksutaan artistin sekavaa ja pöyristyttävää keikkakäyttäytymistä.

Lue lisää: Seiska: Pyhimys sekoili keikallaan ja haukkui omia lapsiaan kusipäisiksi!

Seiska on saanut haltuunsa myös videoita ja kuvia, joissa Pyhimys kaatuilee, sylkee ja esiintyy hyvin sekavana lavalla.

Seiskan toimittaja todisti itsekin Pyhimyksen sekoilua lavalla Lahden Isojano-festivaaleilla. Toimittajan mukaan Kuoppala potkaisi mikkiständin kumoon, syljeskeli ja yökkäili lavalle sekä heitti lasipullonsa menemään. Kaiken huipuksi Pyhimys ryhtyi haukkumaan alatyylisesti lapsiaan.

– Onks teistä kuinka moni pistänyt viestiä nyksälleen, et sä oot eksä? Se on helppoa: ”SÄ OOT EKSÄ!” Se on helvetin helpottavaa. Tulee vaan kusipäisiä lapsia, mulla on kokemusta, Pyhimys selosti keikallaan Seiskan mukaan.

Pyhimys: Kyseessä on alter egoni

Nyt Pyhimys on kommentoinut Seiskan artikkelia Iltalehden haastattelussa.

Pyhimys kertoo Iltalehdelle, että Teflonien keikoilla hän esiintyy alter egossaan, koomikko Mikko K. Ovimikkona, joka ei esitä häntä itseään tai Pyhimystä.

Artisti kertoo IL:lle, että fanien tulisi käsitellä konsertteja kokonaisvaltaisina esityksinä.

– Minun mielestäni se pitäisi ymmärtää, jos menee katsomaan esitystä. Mihin asti se raja esityksen ja todellisuuden väliin vedetään? Ihmisten pitäisi pysähtyä hetkeksi sen äärelle, että jossainhan se raja menee, Pyhimys sanoo Iltalehdelle.

Pyhimys painottaa, että hänen puheensa keikalla eivät kuvaa hänen omaa elämäänsä. Hän sanoo, ettei ole puhunut lavalla omasta vaimostaan tai lapsistaan. Mies kertoo Iltalehdelle olevansa onnellisesti naimisissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit