IL: Teemu Selänne jyrähti vaimonsa somekohusta: ”Ulisijoita löytyy aina”

Sirpa Selänne julkaisi viime viikolla Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi mielipiteensä tiellä makaavista mielenosoittajista.

Lue lisää: Sirpa Selänne ei hyväksyisi omien lastensa osallistumista Elokapinan mielenosoituksiin: ”Millainen vanhempi hyväksyy tälläisen käytöksen omilta lapsiltaan?”

Samalla Sirpa totesi, että hänen omat lapsensa on opetettu kunnioittamaan lakeja ja sääntöjä.

– Niin me ollaan opetettu myös meidän lapset käyttäytymään ja heitä ei varmasti tulla näkemään missään mielenosoituksissa riehumassa ja vastustamassa virkavaltaa tai häiritsemässä tavallisten ihmisten arkea häiriköimällä julkisilla paikoilla, Sirpa kirjoitti.

Sirpa painotti päivityksessään myös vanhempien vastuuta.

– Millainen vanhempi hyväksyy tälläisen käytöksen omilta lapsiltaan? Uutisia lukemalla jotain on mennyt pahasti pieleen joidenkin kohdalla omien lasten kasvatuksessa, hän päätti kirjoituksensa.

Lue myös: Sirpa Selänne avautui Elokapinasta ja kasvatuksesta – Nyt Teemukin liittyi keskusteluun: ”veikkaan että vassarit ja reppanat…”

Sirpan avautumisesta nousi valtaisa kohu, ja julkaisun kommenttikenttä jakoi mielipiteet kahtia.

Nyt Teemu Selänne kertoo Iltalehdelle seuranneensa keskustelua, joka on hänen mielestään lähtenyt hieman käsistä.

– Ulisijoita löytyy aina, ja se on aina se sama porukka. Se on ok, jos on eri mieltä, mutta nämä kommentit ovat menneet ihan törkeyksiin ja henkilökohtaisuuksiin. Se vain näyttää sen pienuuden, mitä useammat ihmiset edustaa. Se on säälittävää, Selänne kommentoi IL:lle.

Lähde: Iltalehti

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit