Ohhoh, Kiira Korpi ilmoitti ikäviä uutisia: ”En pystynyt sitoutumaan”

Entinen taitoluistelija Kiira Korpi, 33, kertoi torstaiaamuna ikäviä uutisia seuraajilleen Instagramissa.

Korpea ei tulla näkemään odotetussa Lumikuningatar-jääbaletissa.

– Upea Lumikuningatar-jääshow nähdään tänä vuonna ilman minua. Valitettavasti en pystynyt aikataulusyistä sitoutumaan rooliin enää sen jälkeen kun esityksiä jouduttiin siirtämään vuodenvaihteessa kokonaisella vuodella eteenpäin, Kiira tiedottaa Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kiira Korpi (@kiira_korpi) jakama julkaisu

Korven tilalle nousee uudeksi Lumikuningattareksi nousee ex-taitoluistelija ja Kiiran hyvä ystävä Laura Lepistö, 34.

– Uusi Lumikuningatar on valloittava ystäväni Laura Lepistö. Olen todella kiitollinen että sain olla mukana rakentamassa näin ainutlaatuista tuotantoa Suomessa, ja toivon Lauralle ja koko kertakaikkisen mahtavalle työryhmälle parhainta onnea tulevalle kaudelle!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Laura Lepistö (@lauralepisto) jakama julkaisu

Laura on innoissaan uudesta pestistään.

– Vihdoin saan kertoa miksi jäähallista on tullut taas paras työpaikka viime viikkoina! Lumikuningatar -jääshow nähdään vihdoin ensi vuodenvaihteessa, ja sain ottaa ihan uskomattoman ihanan haasteen vastaan. ’Vielä kerran’ saan luistella täydestä sielustani ammatikseni, kun astun Lumikuningattaren rooliin, Laura hehkuttaa Instagram-tilillään.

– Kaikista eniten odotan sitä maagista hetkeä johon saadaan yleisön kanssa yhdessä lumoutua Nokia Arenalla vuodenvaihteessa. Luisteleva taide, musiikki, maailmanluokan työryhmän mahdollistamat puitteet pukuineen, valoineen, lavastuksineen ja juonenkäänteineen. Pimeä ja hiljainen halli, yhteinen odottava jännitys, josta alkaa ensimmäisen syttyvän valospotin myötä parituntinen Lumikuningattaren tarina. Saan jo nyt kylmiä väreitä ajatuksesta, että saan jakaa sen hetken teidän kanssa.

Koronarajoitusten vuoksi jääshow siirtyi vuodella eteenpäin. Esitykset ovat Tampereen Nokia Arenalla pe 30.12.2022 – su 1.1.2023.

Seuraa Gekkosta Instagramissa

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit