Synkille vesille ajautunut Riina-Maija Palander julkaisi avoimen kirjeen: ”Vahva nainen voi myös myöntää olevansa loppu”

Ex-alpinisti Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander julkaisi Instagram-päivityksen, jossa hän kertoo vuosikymmenen takaisesta tapahtumasarjasta, joka vei tuoreen äidin syviin vesiin. Nykyään Riiniksen taakka on helpottunut lapsien ja eläinten suhteen.

Hän myös julistaa tekstissään aikovansa löytää kadonneen itsensä uudelleen vuonna 2022.

Lue Riina-Maijan päivitys alta:

– Mä odotan vuotta 2022 todella paljon. Silloin on tullut kuluneeksi kymmenen vuotta kaksosten syntymästä ja tapahtumaketjusta, joka vei mut vuosi vuodelta synkempiin vesiin.

– Luulin jo jossain vaiheessa etten pääse sieltä enää ylös, mutta pikkuhiljaa elämään alkoi tulla ilon aiheita ja ihmisiä joiden avulla pystyn tänään hymyilemään ja luottamaan huomiseen. Valtava taakka omasta selviytymisestä ja vastuu lapsista ja eläimistä on helpottunut.

– Ymmärsin ettei minun tarvitse selvitä yksin, voin pyytää apua ja se on aivan okei. Vahva nainen voi myös myöntää olevansa loppu. Nyt pienin askelin kohti vuotta 2022, jolloin olen päättänyt olla se Riina, jonka kymmenen vuotta sitten kadotin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Riina-Maija Palander (@palanderossalminen) jakama julkaisu

Riina-Maija Palander viettelee mustassa minihameessa – Kuuma kuva

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit