Riina-Maija Palander vuodattaa raskaasta vuodestaan Instagramissa: ”Menetin monta hienoa ihmistä”

Entisen alppihiihtäjä Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander julkaisi Instagram-tilillään avoimen päivityksen, jossa hän kertoo menettäneensä viime vuonna monta rakasta ihmistä.

– On hetkiä jotka muuttaa koko elämän. Joskus ne ovat hetkiä jolloin sydän pakahtuu onnesta ja rakkaudesta, joskus surun täyttämiä kyyneliä ja lohduttomia sanoja. Viime vuonna menetin monta hienoa ihmistä joilla olisi ollut vielä paljon annettavaa, Riinis kirjoittaa.

– Tämä vuosi on ollut puhdasta selviytymistä menetyksistä ja sen ymmärtämisessä että olemme täällä vain hetken. Tämä kaikki voi päättyä hetkessä. Viisautta on löytää kauneutta ja hyvää silloinkin kun sinua satutetaan ja kohdellaan huonosti. Sen olen oppinut. Rakkaus elämään joka solulla on jokaisen etuoikeus ja koitan olla nöyrä sen edessä että minulla on vielä tämä hetki, Riina-Maija jatkaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Riina-Maija Palander (@palanderossalminen) jakama julkaisu

Riina-Maija on ahertanut Viron Ontikan kartanolla, jossa Palanderit pitävät majataloa. Majatalon emäntä on raatanut työn parissa niin kovasti, että unetkin ovat kärsineet. Elokuussa Riinis kertoo kuitenkin pitävänsä enemmän lomaa.

– Elokuussa työt helpottaa ja ehdin pitää hetkittäin vapaata. Tuntuu etten olis nukkunut aikoihin kunnolla. Ystäviä en ole nähnyt koko kesänä. Olisi ihana käydä Suomessa, Riina-Maija toteaa.

Lue myös: Katso kuva: Kalle Palanderin näyttävä vaimo Riina-Maija esittelee karkkejaan tiukassa asussa!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit