Seiska: Teuvo Hakkarainen haukkuu ex-kihlattunsa Stephanien: Hän pyörii vanhojen ukkojen kanssa ja käyttää heitä hyväkseen”!

Viitasaarelta noin 10 000 kilometrin päähän Hondurasiin päätynyt sahuri ja kohumeppi Teuvo ”Teukka” Hakkarainen, 60, on asunut Seiskan mukaan jo noin kolme kuukautta San Pedro Sulan kaupungissa, jossa murhatilastot ovat maailman kärkiluokkaa.

Teukka on viihtynyt Seiskan mukaan maassa mainiosti, eikä ihme, sillä Teuvo on löytänyt Hondurasista uuden 27-vuotiaan tyttöystävän, Larizan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

Lue myös: IL: Teuvo Hakkarainen löysi uuden rakkaan Hondurasista – Nyt vuorossa 27-vuotias Lariza!

HAUKKUI EX-KIHLATUN HUIJARIKSI

Nyt Teuvo on avautunut Seiskalle ex-rakkaastaan Stephanie Orantesista, 27, joka edustaa myös hondurasilaista naiskauneutta. Teukalla ei ole hyvää sanaa sanottavanaan ex-kihlatusta.

Stephanie asuu yhä samassa kaupungissa Hakkaraisen kanssa ja kertoi nähneensä tämän kadulla jokin aikaa sitten.

– Hän pyörii sellaisten todella vanhojen ukkojen kanssa ja käyttää heitä hyväkseen. Onneksi pääsin eroon hänestä. Se nainen oli täysi huijari! Teukka lataa Seiskalle.

Hakkarainen kertoi Seiskalle viime syksynä, että ero koitti kun rahahanat menivät kiinni. Teuvo on lehden mukaan antanut Stephanielle muun muassa koruja ja rahaa.

Lue myös: Seiska: Uuden latinorakkaan löytänyt Teuvo Hakkarainen on viihtynyt Hondurasissa jo kuukausia – Herää öisin hommiin!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Teuvo Hakkarainen (@hakkarainenteuvo) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit