MTV: Tästä syystä Kimi Räikkönen ei polvistunut F1-kisan alla – lähetti viestin: ”Jokaisella yksilöllä on oikeus tehdä juuri niin kuin itse haluaa”

Alfa Romeon formulakuljettaja Kimi Räikkönen oli yksi niistä kuudesta kuljettajasta, jotka eivät polvistuneet Itävallan F1 GP:n alla.

F1-kuljettajayhdistyksen suunnittelemalla joukkoeleellä oli tarkoitus tukea Black Lives Matter -liikettä.

Räikkösen lisäksi hänen tallikaverinsa Antonio Giovinazzi ei polvistunut. Myös Red Bullin Max Verstappen, Ferrarin Charles Leclerc, AlphaTaurin Daniil Kvjat ja McLarenin Carlos Sainz päättivät jättää eleen tekemättä.

Räikkönen kummasteli jälkikäteen miksi tapauksesta nousi kohu.

– F1 ja tallit tekevät parhaansa asian eteen. On aika hullua, että kaikkea kyseenalaistetaan, mutta sellainen maailma nyt on, totesi Räikkönen Itävallassa MTV:n mukaan.

Kimi myös paljasti, miksi hän päätti olla jättää eleen tekemättä.

– Kaikki kuljettajat vastustavat rasismia ja autan mielelläni taistelussa sitä vastaan. Mutta jokaisella yksilöllä on oikeus tehdä juuri niin kuin itse haluaa ja miten tuntee olonsa parhaaksi, Kimi totesi.

Tapaus on aiheuttanut keskustelua ja närää. Ferrarin monacolaiskuljettajan Leclercin mukaan hän on saanut tapauksesta vihapostia sosiaalisessa mediassa.


Lähde: MTV Uutiset

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 juoru@gekkonen.net 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: