MTV: Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho erosivat – ”Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä”

Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho ovat eronneet uutisoi MTV Uutiset. Pari ehti seurustella kymmenen kuukautta, ennen kuin heidät pidätettiin katiska-huumevyyhtiin liittyen. Niko Ranta-aho on istunut kalterien takana heinäkuusta alkaen.

Sofia Belórfilla on iso muutos edessä, sillä hän muuttaa tänään pois ex-rakkaansa isän omistamasta asunnosta omaan kotiinsa. Belórf asui nykyisessä asunnossa yli puoli vuotta.

MTV Uutiset tavoitti Belórfin kommentoimaan asiaa.

– Sen verran voin kommentoida, että muutan yksin uuteen kotiin. Rikollisuus on yksinkertaisesti asia, jota en voi hyväksyä, vaikka olen ollut todella rakastunut. Päätös on varmasti helpotus molemmille, Belórf kertoi MTV:lle.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi suhdettaan MTV:lle.

Kuukausi sitten katiskavyyhdissä tapahtui yllätyskäänne, kun Ranta-aho tunnusti käytännössä kaikki häneen kohdistuneet syytteet. Tunnustuksen myötä Niko sinetöi itselleen pitkän vankeustuomion vaikka tuomio saattaakin alentua tunnustuksen takia. Näyttää kuitenkin siltä, että Sofia Belórf on jo löytänyt uuden rakkaan Martina Aitolehden miehestä kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit