Oho, Sanna Marin on tekemässä valituksen Julkisen sanan neuvostoon Seiskan tuoreesta uutisoinnista

Tuore Seiska-lehti uutisoi, että biletyskohuissa ryvettynyt pääministeri Sanna Marin, 36, (sd.) olisi jättänyt sunnuntaina 14. elokuuta Oslon-lennon välistä.

Lehden mukaan Sanna matkusti Osloon sunnuntain sijaan vasta maanantaina 15. elokuuta.

– Pääministeri on matkustanut Osloon 15. elokuuta Puolustusvoimien koneella ja palannut samana päivänä Helsinkiin reittilennolla, kanslian talousyksiköstä kerrotaan Seiskalle.

Seiska spekuloi jutun otsikossa, että Sannan Flow-biletys saattoi kostautua. Marin osallistui festareille perjantaina (12.8.) ja lauantaina (13.8.).

Oslossa pidettiin maanantaina 15.8 Pohjoismaiden pääministerien kesäkokous, johon osallistui muun muassa Saksan liittokansleri Olaf Scholz. Tapaamisessa keskusteltiin muun muassa Nato-yhteistyöstä.

Pääministerin erityisavustaja Iida Vallin on kommentoinut Seiskan uutista Twitterissä ja Instagramissa.

– Seiska on tehnyt kansijutun, jossa se väittää pääministerin jääneen pois Oslon aamulennolta su 14.8. klo 7.25. Väite ei ole totta. Pääministeri ei ole ikinä ollut lentämässä Osloon 14.8. klo 7.25, eikä hänellä ole ollut kyseiselle lennolle lippua. Teemme asiasta kantelun JSN:n, Vallin kirjoittaa Twitterissä ja jatkaa:

– Seiska väittää lisäksi, että pääministeriä olisi odotettu jollekin Oslon lennolle sunnuntaina 14.8. ja, että valtioneuvoston turva olisi käynyt tarkastamassa koneen. Tämäkään väite ei ole totta.

– Matkajärjestelyihin on tehty muutoksia jo 10.8., kun maanantaiaamun aikataulut ovat tarkentuneet. Kukaan ei ole odottanut pääministeriä sunnuntaina kentällä tai koneessa. Olemme pyytäneet oikaisua, mutta lehti ei ole toistaiseksi suostunut oikaisemaan virheellistä tietoa, Vallin kirjoittaa.

Sanna on jakanut avustajansa viestit omilla somekanavillaan.

Seiska on osittain korjannut nettisivuillaan kirjoitettua juttua eilen perjantaina 9. elokuuta.

Mainos: Suomen hauskimmat t-paidat saatavilla TÄÄLTÄ.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit