Räppäri Mikael Gabrielin kunnianosoituksena tehty video soutaja Jari Saariolle poiki hauskan haasteen – ”soudetaan yhdessä Tallinnaan?!”

Räp-artisti Mikael Gabriel julkaisi juuri uuden sinkkunsa Ruotsinlaiva. Mikael ihailee suuresti soutaja Jari Saariota ja tämän uskomatonta soutumatkaa Atlantin yli.

Lue: Atlantin yli soutanut Jari Saario sai kutsun Linnan juhliin: ”Nyt on soutaja sanaton”

Mikael kertoi Instagramissa videon olevan kunnianosoitus Jarille:

”Ruotsinlaiva-musavideo on nyt ulkona! Tää on tribuutti Jari Saariolle ja ihan käsittämättömälle soutumatkalle, josta tullaan vielä lukemaan historiankirjoista. Iso arvostus tätä äijää kohtaan!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Mikael Gabriel (@mikaelgabriel) jakama julkaisu

Jari esiintyy Mikaelin musiikkivideolla ja ”Miklu” kiteytti biisin tarkoitusta Instagram-julkaisussaan seuraavasti:

”Biisii kuvittaa mies jota ei kauheesti tarvii esitellä. Jari Saario soutu Atlantin yli ja takas on yks hulluimpia juttuja mitä oon nähny kenenkään tekevän. Jarin matka oli inspis tälle biisille ja kuvaa täydellisesti mistä täs biisis on kyse.

Vaikka Ruotsinlaivan tekstissä puhutaan lapsuuden peloista uppoavaa laivaa kohtaan, sen syvempi tarkoitus peilaa oikeastaan huolta koko maapallon tilasta. Tuntuu, kuin oltais tällä hetkellä kaikki yhdessä isossa laivassa, jossa välillä yritetään harhauttaa huolestuneet ajatuksemme muualle, mutta lopulta mielen valtaa epävarmuus siitä, mitä huominen tuo tullessaan. Samanlaisia tuntemuksia meissä suomalaisissa herätti myös Jarin hurja matka. Ollaan siis vähän kuin kaikki samassa isossa veneessä, jonka liikehdintää emme täysin pysty hallitsemaan. Tärkeintä on kuitenkin pitää yhtä ja soutaa kohti parempaan tulevaan.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Mikael Gabriel (@mikaelgabriel) jakama julkaisu

Jari Saario paljasti Instagramissa esittäneensä haasteen Mikaelille videon kuvauksissa viikko sitten. Jari esitti leikkimielisesti, että he soutaisivat yhdessä Tallinnaan. Katso videolta Miklun vastaus.

”Noni, Miklu! Homma sovittu?

Tänään ilmestyneestä Ruotsinlaiva -biisistä ilmestyy pian musavideo, jonka kuvauksissa Jallu todella heittäytyi ja meni epämukavuusalueelleen.

Ens kesänä tasataan tilit ja soudetaan yhdessä Tallinnaan?! Haaste on heitetty”, kertoi Jari.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jari Saario (@jari_saario) jakama julkaisu

Lue myös: Räppäri Mikael Gabriel käänsi päät kadulla kalliilla arkilookillaan – Paparazzikuva

Mainos: Suomen hauskimmat t-paidat saatavilla TÄÄLTÄ.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit