Uutiset

LuckyDinon Tervetuliaisbonus: Saat jopa 400 euroa bonusta sekä 100 ilmaiskierrosta!
Ilmoitukset
Tyhjennä

Sofia Belórf muutti Niko Ranta-ahon siskon asuntoon – Stefan Therman hermostui ja heitti exänsä ryysyt ulos ikkunasta: "Marokkolainen hu*ra"!

Gekkonen
Gekkonen.net toimitus

Kohupari Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin alusta saakka myrskyisä suhde näyttää tulleen päätökseensä rajulla tavalla. Perjantai päivällä (13.5) Stefu julkaisi Instagramin tarinat-osiossa videon, jossa hän heittelee Sofian alusvaatteita ja muita ryysyjä ulos asunnosta. – Marokkolainen hu*ra, se muutti v*ttu Ranta-ahon siskon asuntoon, mies selosti samalla kun hän viskoi Sofian vaatteita pihalle asunnosta. Stefu pudotti myös Sofian matkalaukun…

Lainaus
Ketjun aloittaja Julkaistu : 13/05/2022 9:36 pm
Tintsu
 Tintsu
Vieras

Noloo, ei ollut Blöröllä massii omaan kämppään. Taas loisena.

VastaaLainaus
Julkaistu : 13/05/2022 9:44 pm
Sonni
 Sonni
Vieras

Aivan , Tahvo ois voinut viskata lokki loisen Marokkoon....menis sinne muiden kerjäläisten messiin....

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 2:34 am
Finally
 Finally
Vieras

Stefu ☀️

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 2:56 am
Sini
 Sini
Vieras

Suskin nurkissa sofia aiemminkin lokkeili kun pääsi vapauteen. Syytteet ja katiskahommat yhdistää neitejä?

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 3:02 am
Pena
 Pena
Vieras

On sekavaa touhua.taitaa lentää kohta sieltä siskonkin kämpästä pihalle.Nikon näpäytys stefulle ja kohta lokilla ei oo oikeesti paikkaa mihin mennä kun stefulla on uus hoito kainalossa jää blörö tyhjänpäälle.ha ha.sitä uutista odotellessa.....

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 8:45 am
Pena
 Pena
Vieras

Olis vieny kierrätykseen lokin kamat.

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 9:24 am
Heta
 Heta
Vieras

Niinpä tämä on mielenkiintoinen juttu kun aikajanaa miettii.. sieltä muuttaa Espanjaan vahoille hoodeille ja mitäs sit tapahtuu….

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 9:26 am
sonni
 sonni
Vieras

skandaalimangneetti palaa vanhaan duuni kuvioon....niin kuin tahvo sanoi , huor...maan....escort ja pummi !

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 11:13 am
Manta
 Manta
Vieras

Taitaa näillä olla aika musta menneisyys ja vaitiolo vannottu keskenään,no eiköhän jonkun kieleltä totuus lipsahda vielä ,ehkä Rantis avaa vielä salaisen arkkunsa,ja eiköhän rahaakin näille naisille ole jemmattu ihan riittävästi jonnekkin,antaa vuosien kulua ja katsotaan kuinka lötkö ostaa itselleen pikkuyksiön OMAN KUULITTEKO

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 4:18 pm
Manta
 Manta
Vieras

Se on aivan varmaa

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 4:19 pm
Ihmettelevä Eeva
 Ihmettelevä Eeva
Vieras

Sofia ilmoitti muuttaneensa omaan asuntoon. No eihän tuo oma asunto ole. Jos vielä tämänkin huorittelun jälkeen menee Stefun kanssa niin on melko bimbo. Ulosotossa on iso summa. Eikä kyllä tuo Stefukaan täysillä käy. Niko R on suojellut Sofiaa, ei ehkä ole kaikkea kerrottu.

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 4:27 pm
Tuffi
 Tuffi
Vieras

Eihän myö kaikkii tiietä mut se, et Soffin
puku oli hopeella gaalassa ja ihan kultaa tuli
varmasti luksusnaisen muutto touhusta.
Niin hyvä aika tuli kapsäkillekin, Suomen
ennätys takuulla...

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 7:25 pm
Oona
 Oona
Vieras

No herranjumala ei ole ihme et Stefan on vähän ottanut kierroksia!!
Minkälainen toi nainen oikeesti on?!?!?
Ensin lumppuaa molempien kans ja nyt taas palaa exän siskon nurkkiin.... hohhoijaa oikeesti kelais vähän elämäänsä ja miten kohtelee muita!!
Pöyristyttävän röyhkeä ihminen, hyvä et stefu pääsee vihdoin eroon tollasesta, kyl niitä tavallisia naisia riittää jotka oikeesti välittää toisista eikä vaan rahasta

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 10:06 pm
Noora
 Noora
Vieras

Raha ja materia vaan merkitsee.Slumpannut Stefun jo.Aika vaihtaa maisemaa kohti uutta kohdetta.Alunperinkin selvää koko touhu.

VastaaLainaus
Julkaistu : 14/05/2022 10:33 pm
Tintsu
 Tintsu
Vieras

Blörökö kävi repimässä Stefun naaman lauantai aamusta? Stefu sitten seuraavana käräjillä Bölvästin pahoinpitelystä, kuten arvata saattoi,

VastaaLainaus
Julkaistu : 15/05/2022 8:27 am
Noora
 Noora
Vieras

Slumpannut= tyhentänyt imenyt kaiken saatavan Stefulta.!Ei ole kysymyksessä nyt mikään naaman repiminen.
En ymmärrä mistä pahoinpitelystä puhut.

VastaaLainaus
Julkaistu : 15/05/2022 9:31 am
Noora
 Noora
Vieras

Sen minkä taaksensa jättää edestään löytää.
Oma etu ja napa Kaikilla edellä. ! Johan Sofia on puhdistanut maiinettaan mukavilla kertomuksillaan noista kaikista Martinasta, , Nikosta lähtien.Kyllä on kelvannut jokaisen seura kun on tullut apuja heiltä.Sama homma jatkuu.Kunnes kalikka kalahtaa omaan nilkkaan

VastaaLainaus
Julkaistu : 15/05/2022 9:42 am
Peppi
 Peppi
Vieras

sohva OTTAnut asunnon. Tyhjä muuttoauto johon olisi mahtunut kaikki kerralla. Mutta ei, blörö jättää vaatteensa asuntoon. Täysin käsikirjoitettu juttu seiskan avulla Sofian valheisiin, osa 2. Stefuhan on lempannut lokin jo viikkoja sitten. Avopari ei ole koskaan ollutkaan. sofia uhriutuu ja Stefu joutuu kärsimään.

VastaaLainaus
Julkaistu : 15/05/2022 11:20 am
sonni
 sonni
Vieras

alamäki alkanut jo , vauhti kiihtyy....tota bitchiä ei kukaan enään ota vakavasti ! Venla-gaalassakin tuli tokaksi , vi..u mikä hörhö.... alta vuoden löytää itsensä katuojasta , ehkä nopeemminkin kun rantsun systa linttaa sen ulitsalle , sit saa olla niin mä , mun ja minun...otin oman ojan !!!

VastaaLainaus
Julkaistu : 15/05/2022 11:21 am
Tintsu
 Tintsu
Vieras

Kun loppu ystävyys Nartinan kanssa, oltiin käräjillä. Myös Ranta-aho sai pahoinpitelytuomion, olisko nyt Stefun vuoro.

VastaaLainaus
Julkaistu : 15/05/2022 2:32 pm
Teri
 Teri
Vieras

Kovin varauksetta täällä Sofiaa haukutaan ja nimitellään. Minkälaisia ne miehet nyt on, jotka täs kuviossa ovat? Yksipuolisesti tuomitaan, nainen. Yllätys.

VastaaLainaus
Julkaistu : 15/05/2022 7:30 pm
Ihmettelevä Eeva
 Ihmettelevä Eeva
Vieras

Kyllä miehissäkin vikaa täytyy olla, kun vapaaehtoisesti elättää naista, joka on jatkuvasti ulosotossa. Pari miestä jo maksanut hänen velkojaan. Vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan ja jokainen saa tehdä omilla rahoillaan mitä tykkää. Eikä Stefu kovin fiksulta vaikuta, jos Iidan kanssa hurvittelee. Eiköhän noissa molemmissa ollut vikoja, mutta kukapa meistä täydellinen olisi. Toivotaan nyt viisautta ja rauhallisempaa elämää molemmille. Ehkä yli 30 vuotiaan naisen kannattaisi hankkia jo oma koti. Voi tulla hankaluuksia Ranta-ahon suvun kämpässä, sen verran Sofia Katiskassa Nikoa moitti.

VastaaLainaus
Julkaistu : 15/05/2022 8:40 pm
Tarkkailija
 Tarkkailija
Vieras

Kaikki tiesi miksi Sofia roikkui tuossa suhteessa. Koska ei tullut omillaan toimeen. Täytyi vaan Ylivieskan tavallisen Ruusilan likan asua hienostokaupunginosassa. Sairas luuseri. Kaikki muut tiesivät että suhde päättyy rumasti, ja niin siinä kävi. Eikä vieläkään oppinut muutti toisten nurkkiin. Turhaa kehua naista hyväksikäyttäjää. Omat ja pahat vikansa oli hänessäkin. Tuli ilmi entinen eletty elämä ja Katiska. Karma kosti kovalla kädellä. Aikansa eli luksuselämää velaksi. Ja nyt ulosotto huutaa saataviaan.

VastaaLainaus
Julkaistu : 16/05/2022 2:09 pm
Tuffi
 Tuffi
Vieras

Kyni ekaNikon, lähti ulkomaille pois tilanteesta, kyni Stefun ja taas on läh-
dössä. TERVEMENOA - PYSY SIELLÄ!

VastaaLainaus
Julkaistu : 16/05/2022 3:23 pm
En ymmärrä, en
 En ymmärrä, en
Vieras

Tässä kuviossa on nyt yksi seikka, jota minä en ymmärrä. Tämän naikkosenhan piti olla ilmiriidassa koko Ranta-Ahon porukan kanssa. Paiskasivat Sofian ulos Yrjönkadun luksuslukaalista, kun saivat tietää Sofian suhteesta Stefun kanssa, veivät mukanaan kaikki Ranta-Aholta saadut kalliit lahjatkin. Koirankin olisivat vieneet, mutta kun pieni koira parka oli kuulemma niin kiintynyt emäntäänsä. Ja nytkö hän muuttaa taas Ranta-Ahojen omistamaan kämppään? Ovatko välit siis taas yhtäkkiä kunnossa?! Ja mistähän se johtuu?! Onko Sofia iskenyt uudelleen kyntensä Nikoon ja kohta saamme lukea Seiskan kannesta, kuinka "suuri rakkaus voitti kaiken", vai?!

VastaaLainaus
Julkaistu : 16/05/2022 3:42 pm
Sonni
 Sonni
Vieras

Outo kusettaja, on sillä kasvoo olla aina ja ainoastaan oikeassa.....eikö feikatut hissi ja vessa selfiet kerro jo tasosta !

VastaaLainaus
Julkaistu : 16/05/2022 7:18 pm
Tarkkailija
 Tarkkailija
Vieras

Eiköhän tuon muijan luksuselämä alla olla jo taputeltu. von Ruusila se vaan halusi asua hienostokaupunginosassa. Loppu on karua luettavaa. Vaattet lensi ikkunasta ulos ja ulosotto huutaa saataviaan. Kehtasi vielä ilkeyksissää kirjoitella "koita sopeutua Martina". On siinä muijalla pokkaa. Ei koskaa voi tietää mitä elämässä tapahtuu. Eli kusi pahasti kintuilleen. Luulis jo hävettävän sanomisensa. Mitähän Stefanin mamma nyt ajattelee naisesta.

VastaaLainaus
Julkaistu : 18/05/2022 3:57 pm
Tarkkailija
 Tarkkailija
Vieras

Oliko se käyttämänsä rahalaukku. Ei tainut enää raha haista.

VastaaLainaus
Julkaistu : 18/05/2022 4:03 pm
Kirsi
 Kirsi
Vieras

Sehän oli tänään laitattanut tekohiuksensa kuntoon ja naama meikattu( Zorron viiksillä) ja kuvia on otettu(kauheen kokoinen pää sillä on siihen tappivartaloon, jotenkin hassusti jälleen tehty) ja tietysti se ylimielinen ilme päällä kuten aina.

VastaaLainaus
Julkaistu : 18/05/2022 7:14 pm
Tintsu
 Tintsu
Vieras

Hyvin ehti kesken muutos antamaan haastattelun sponssilehdelleen. Niin hymyillen ja maiskutellen. Tosiaan lavastettu tilanne.

VastaaLainaus
Julkaistu : 20/05/2022 7:41 am

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu
Jaa:

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut