Oho! Stefan Therman ja Martina Aitolehti viettivät yhdessä ravintolailtaa!

Viestit: 237
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Liikemies Stefan Therman ja hänen ex-rakas, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti viettivät tiistaina 8.11 yhteistä iltaa ravintolassa. Asia paljastui molempien Instagramista. Ex-pariskunta oli viettämässä ravintolassa Martinan ja Esko Eerikäisen yhteisen Victoria-tyttären synttäreitä. Eskoa ei paikalla ole, sillä mies on parhaillaan Kanarialla nauttimassa auringosta ja lämmöstä. Martinalla on yhteinen tytär myös Stefun kanssa, joka vilahtaa isänsä julkaisemalla synttärivideolla.…

 
Julkaistu : 08/11/2022 8:32 pm
Viestit: 126
 

Ihanaa! Kiva, kun ovat sovussa.

 
Julkaistu : 08/11/2022 10:12 pm
Viestit: 192
 

Tässä jutussa huvittaa lähinnä kaikki. Martina ei ole oikeastaan edes sanonut kaipailevansa exäänsä. Lähinnä puhuu anteeksi antamisesta ja rakkaudesta. Rakkautta kun on kaikenlaista. Ja anteeksi voi antaa monenlaisia asioita.

Toisekseen, gekkoselta on jäänyt uutisoimatta tämä 200 000 euron oikeus kiista. Kuin myös kaikilta muiltakin medioilta. Vai milloin tämä käsittely on? Olisiko nyt kuitenkin niin, että mitään vaatimuksia ei ole edes koskaan ollut? Tiedossa on kuka laiskimus vaati viikkorahaa vielä suhteen päätyttyä. Ja todennäköisesti rahanahneena pelkäsi että Martina vie osan stefun omaisuudesta lähtiessään. Sofia manipuloi stefua suhteen alussa aika rajusti. Käytti hyväksi parin ero tilannetta. Olisiko siinä syyllinen joka aikanaan painosti stefua valehtelemaan puuta heinää? Aivan kuten Nousiainen valehteli Sofian puolesta kaiken maailman hyväntekeväisyys kamppiksista. Sillä sehän tiedetään että Martinan tulot olivat eron aikaan paremmat kuin stefun. Mutta sitähän sofia ei tiennyt. Vei martinan vaatteetkin mennessään.

 
Julkaistu : 08/11/2022 11:59 pm
Viestit: 135
 

Kyllähän se on ollut kaikkien tiedossa alusta asti kuinka ilkeä Sofia oli. No, Karma kosti ja tosi pahasti. Tuli vielä Katiska huumejuttu esiin josta pidätys ja tuomio.

 
Julkaistu : 12/11/2022 12:51 am
Viestit: 135
 

Totta, todella hieno asia. Isäkin voi tavata tytärtään koska haluaa. Ei tarvi enää kysellä Sofialta.

 
Julkaistu : 15/11/2022 2:19 pm




Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu

Tuoreimmat jutut

Tuoreimmat jutut