GÄÄK! Esko Eerikäinen julkaisi vanhoja alastonkuvia Martina Aitolehdestä! – "Salaa haaveilenki siitä et palaisitte yhtee!"

Viestit: 237
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Radio Novan suosikkijuontaja Esko Eerikäinen, 46, muisteli muutama päivä sitten Instagram-tilillään kymmenen vuoden takaisia tapahtumia. Esko julkaisi vanhoja yhteiskuvia ex-vaimonsa Martina Aitolehden, 38, kanssa. Kuvia on kolme kappaletta. Entinen Scandinavian Hunks -tanssija latasi tililleen muun muassa kuvan, jossa pari halailee toisiaan alasti peiton alla. Ex-pariskunnasta tuli aikoinaan heidän elämästään kertovat tosi-tv-sarjat Vauvakuumetta (2010) ja Isku…

 
Julkaistu : 10/08/2020 5:21 pm
Viestit: 14
 

Nyt on kyllä maailmankirjat sekaisin, jos ei löydy muuta kirjoitettavaa kuin nämä 20-vuotta sitten aloittaneiden tyrkkyjulkkisten vanhat jutut. Luulin jo, että Eerikäinen olisi jo aikuistunut, mutta ei.
Onko niin, että sekä Aitolehden että Eerikäisen täytyy yrittää saada rahaa jostakin koko ajan, kun........... (tiedätte varmaan, mitä tarkoitan)
Nyt on niin, että mitä synkempi menneisyys näillä julkkiksilla on takanaan, sitä suuremmaksi eduksi ne vanhat "meriitit" luetaan. Törkeätä ja ällistyttävää, mihin tällainen moraalikato Suomessakin vielä johtaa.
Ja miksi Eerikäisen pitää koko ajan "pitää esillä" tätä Aitolehteä, eikö hän tosiaankaan pärjää yksin, tämä on niin erikoislaatuista toimintaa, että todella herää kysymys ,mistä on kysymys.....

 
Julkaistu : 11/08/2020 4:40 pm
Viestit: 61
 

Voi hyvää päivää.. Taas.
Pysyis tuokin vanha kehäraakki pois julkisuudesta.

 
Julkaistu : 07/11/2020 10:55 am
Viestit: 61
 

Niimpä.ei voi kun ihmetellä.

 
Julkaistu : 07/11/2020 10:55 am

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu

Tuoreimmat jutut

Tuoreimmat jutut