Elina Tervo vieraili muslimivaltaisessa maassa – ei kokenut kulttuuria omakseen vaan alastomuus on hänelle vapautta ja hän rakastaa sitä

Malli Elina Tervo vieraili muslimimaassa ja latasi tililleen uskomattoman kauniita kuvia Jordanian vierailultaan. Elina kertoi, ettei kajaali ole pelkästään kaunis vaan suojaa myös silmiä.

– Kohl is not only beautiful, it is also healthy for your eyes. Kohl eyeliner protect for sun. Black and shining particles of galena in kohl shield the eyes from glare and reflection of sun and thus protect them from harmful effect of UV radiation emerging from the sun.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

Elina vieraili myös historiallisen Petran raunioilla. Hän kehui Petraa kauniiksi ja taianomaiseksi. Myös suuremmaksi kuin hän oli kuvitellut.

– Petra didn’t let me down. It was much more beautiful, incredibly magical and bigger than I could have ever imagined. If you want to have Petra your own, I recommend going at sunrise.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

Elina kertoi myös, että matka Petraan on hikinen varsinkin kun matkaa taitetaan 6 tuntia kävellen neljänkymmenen asteen helteessä.

Tervo kommentoi myös kultturia. Hän on tunnettu vähäpukeisista kuvistaan ja nyt nähtiinkin erittäin peiteltyjä versioita matkakuvista. Elina sanoi, että on mukava vierailla muslimimaassa, mutta ei voi väittää, etteikö kulttuuri häiritse häntä. Hän rakastaa alastomuutta ja se merkitsee hänelle vapautta. Kenenkään ei pitäisi hänen mukaansa peitellä vartaloaan ja kauneuttaan.

– It’s sometimes nice to visit in a muslim country. But I can’t say the culture doesn’t bother me. So we know I love nudity and it’s freedom for me. No one has to hide their beauty. Beauty is not lost by looking.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

Lue myös: Oho! Elina Tervo poseeraa alasti kallionkielekkeellä – Kuva!

Mainos: Suomen hauskimmat t-paidat saatavilla TÄÄLTÄ.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit