Pia Nykänen ei pysty päästämään muistoista irti – julkaisi ennennäkemättömän kuvan Matin kanssa

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen kuolemasta tulee ensi vuoden helmikuussa jo kuusi vuotta.

Hänen leskensä Pia Nykänen muistelee edesmennyttä aviomiestään usein somessa – eikä hän tule todennäköisesti koskaan päästämään irti muistoista. Pia kertoi hiljattain Etelä-Saimaa-lehden haastattelussa, että uusi parisuhde saa toistaiseksi vielä odottaa.

– Kaipa se vielä tulee, jos on tullakseen. Tiedä häntä. Nyt on hyvä näin, Nykänen kertoi.

Nyt Pia on julkaissu Instagram-tililleen ennennäkemättömän yhteiskuvan, jossa kaikki oli vielä hyvin. Siinä Pia ja Matti poseeraavat onnellisesti kotonaan. Piaa ei tosin ole heti tunnistaa kuvasta, sillä hänen hiustyylinsä on otoksessa kaksivärinen.

– Vanha kuva tuli vastaan, Pia kertoo julkaisun kuvatekstissä.

Pian seuraajat ovat jakaneet omia muistojaan Matista julkaisun kommenteissa.

– Pyysin Matilta vuosia sitten nimikirjoituksen, Matti vaikutti erittäin ujolta ja oli niin kohtelias! Tämän muiston olen tallettanut sydämeeni, ja siellä se pysyy ikuisesti! kirjoittaa eräs.

– Ihana kuva. Matti on minun nuoruuden idoli, jatkaa toinen.

– Olen aina ihaillut ja kunnioittanut Mattia, hänen menestyksensä urheilun saralla oli jotain aivan käsittämätöntä.. Todella rohkea mies, Minua pelotti katsella videoita mäkihyppytorneista.. Ei olisi minulla riittänyt kantti olla noissa paikoissa.. Ja olihan Matti myös erittäin komea mies! Valehtelisin jos väittäisin, ettei tämän lyylin sydän olisi yhtään Matille sykkinyt, kolmas kommentoi.

– Hyvä kuva teistä. Matti oli menestynyt urheilija. Siinä aivan omaa luokkaansa, ja kaiken kunnian siitä ansainnut. Jokaisessa meissä on ne heikot kohdat. Mielestäni Pia kannatteli ja toppuutteli Mattia erinomaisesti elämän karikoissa, neljäs pohtii.

Seuraa Gekkosta Instagramissa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit