Ylen Perjantai-ohjelma lopetetaan – Katsojat harmissaan: ”jään kaipaamaan”

Ylen rakastettu Perjantai-ohjelma on loppumassa joulukuussa. Tämän uutisen paljasti ohjelman juontaja Sean Ricks.

Ricks ilmoitti asiasta seuraajilleen Instagramissa.

– Rakkaat. Aloitan heti asiasta: Perjantain tv-ohjelma loppuu tämän vuoden joulukuussa. Silloin kuvaamme viimeisen jakson. Saimme tänään tiedon asiasta, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä, jossa hän pitelee käsissään ohjelman nimeä kantavaa tyynyä.

Sean paljastaa, että oli jo vuoden alussa tehnyt henkilökohtaisen päätöksen pistää pillit pussiin Perjantai-ohjelman juontohommista.

– Kypsyttelin päätöstä pitkään, mutta minulla oli sellainen tunne, että olen tehnyt kaiken mitä voin ja sydämeni oli täynnä. Tietysti olisi ollut hienoa nähdä, että joku toinen ottaa kopin Perjantain keskusteluohjelmasta ja voisin itse siirtyä ”katsojaksi”, mutta näin tämä nyt meni.

Ricks on ollut mukana Perjantai-ohjelmassa jo kahdeksan vuoden ajan. Hän kuvailee kokemusta äärimmäisen palkitsevaksi. Hän kertoo ohjelman opettaneen hänelle valtavasti – ei vain itsestään, vaan myös Suomesta ja suomalaisista.

– Haluan siis kiittää teitä kaikkia, parhaita parhaita katsojia, kaikesta palautteesta, tuesta, asiallisesta kritiikistä ja ennen kaikkea yhteisistä hetkistä, Ricks kirjoittaa.

Ricks muistuttaa, että vaikka tv-ohjelma päättyy, niin Perjantai-dokumentit jatkuvat yhä tämänkin jälkeen.

– Perjantai-dokkarit jatkuvat, mutta itse tv-ohjelmaa on vielä kahdeksan ohjelman verran jäljellä. Nautitaan niistä!

– Tavataan turuilla ja toreilla, pysähtykää moikkamaan ja juttelemaan. Uutta ja valoa kohti! hän päättää kirjoituksen.

Katsojat jäävät kaipaamaan

Uutinen ohjelman loppumisesta on herättänyt katsojissa haikeutta ja surua.

– Onpas surullista, jään kaipaamaan ohjelmaa. Olet antanut upean panoksen ja aion ikuisesti pitää sinua esimerkkinä siitä, kuinka kohdata ihmisiä ja haastavia, vaikeita, hämmentäviä asioita kuunnellen ja kohdaten. Nähdään toivottavasti taas pian ja toivon, että sinulle sopiva konsepti löytyy jatkaa jotain tämäntapaista – sitä tarvitaan nyt jakautuneessa maailmassa vielä enemmän kuin ennen, kirjoittaa eräs.

– Voihan surku. Tällä ohjelmalla on ollut mielestäni iso tekijä vaikeiden aiheiden keskustelukulttuurin edistäjänä ja iso merkitys siinä on ollut sinun esimerkilläsi. Kiitos tekemästäsi työstä ja tsemppiä jatkoon. Välillä asioiden täytyy muuttua, että voidaan oppia uutta, toinen kommentoi.

– Kahdeksan vuotta on Perjantai ohjelma koukuttanut television ääreen ihmisiä. Sean on lempeästi ravistellut katsojien ajatusmaailmaa. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, myös Perjantai, tämä ohjelma on pitänyt katsojansa otteessaan hyvällä maulla ja hienotunteisuudella. Kiitos Perjantai porukalle ja ennenkaikkea Sean, olet tehnyt valtavan hienoa työtä, kiitos. Maailma on avoinna sinulle, kaikkea hyvää elämääsi ja perheellesi, kolmas summaa.

Sean kiitteli hetki sitten Instagram-tarinoissaan saamistaan ihanista viesteistä.

– Kiitos kaikille ihanista viesteistä liittyen Perjantain tv-ohjelmaan! Täällä hei kaikki hyvin, suunnitellaan jo viimeistä ohjelmaa joulukuulle ja odotan innolla ensi vuotta sekä uusia haasteita, jotka siellä vartoo, hän kirjoittaa iloisen kuvan yhteydessä:

Instagram: @seanaricks


Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit