Oho! Maria Veitola keikistelee Vogue-lehdessä! – Kuvat

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola poseeraa tuoreen Vogue Skandinavia -lehden numerossa.

– Rakastin jo nuorena muotilehtiä. Ostin ensimmäisen 12-vuotiaana. Lempilehtiäni olivat The Face, i-D ja tietysti Vogue, Veitola kertoo.

Maria on julkaissut Instagramissa Voguessa julkaistuja muotikuvia, joissa hän poseeraa erikoisissa asuissa.

Katso kuvat nuolinäppäimestä klikkaamalla:

Veitola kertoo, että ennen kuin älypuhelimet ja internet oli olemassa hänellä oli tapana tavata ystäviään useimmiten Stockmannin lehtiosastolla.

– Ei haitannut, jos joku oli myöhässä. Olipahan enemmän aikaa plärätä lehtiä. Jos tapasimme kahvilassa, sovimme treffit niihin, joissa oli hyvä lehtivalikoima. Esimerkiksi Vanhalla Ylioppilastalolla oli 90-luvun puolivälissä fantastinen lehtikahvila, Veitola muistelee päivityksessään.

Hän kertoo, että ulkomaalaiset lehdet olivat heille tuohon aikaan kalliita, ja siitä syystä niitä pidettiin suuressa arvossa.

– Lainasimme niitä toisillemme, ja opiskelimme kaiken tarkasti. Internet oli vasta aluillaan, eikä sosiaalisesta mediasta ollut haisuakaan. Muotilehdet olivat musiikkivideoiden, levynkansien, elokuvien ja Sex and the City -sarjan lisäksi merkittäviä, ja jokseenkin ainoita oman tyylin ja visuaalisen inspiraation lähteitä. Me emme eläneet trendeissä, vaan alakulttuureissa ja ilmiöissä. Nykyisen kaltaista kiihkeää pikamuotiketjujen, vaikuttajien ja sosiaalisen median koneistoa ei ollut. Luojan kiitos niin. Vaikka haimme inspiraatiota, emme halunneet imitoida. Tärkeintä oli omaperäisyys, individualismi, Veitola jatkaa.

– Laitoin siis vähät rahani nuorena mielummin muotilehtiin, kuin vaikkapa ruokaan. Osasin manifestoida ja haaveilla, mutta en silti osannut kuvitella esiintyväni Voguen sivuilla oman äitini ikäisenä. Mutta sitten kävi niin. Kiitos elämä, kiitos @voguescandinavia, hän päättää.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit