Rita Niemi-Manninen sai tökerön someviestin koskien ulkonäköään – Latasi suorat sanat takaisin: ”Turpas kiinni…”

Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään saaneensa pöyrityttävän törkeän viestin, jossa kritisoidaan hänen ulkonäköään.

Viesti kuului näin:

”Kamala sentään miten sinä nainen olet laihtunut, kroppa kuin anorektikolla. Jos muutama vuosi mennään taaksepäin niin olit naisellisen näköinen. Nyt ei voisi sanoa samaa. Mitä sinä syöt vai syötkö mitään? Vai kulutatko sinä kaiken minkä syöt?”

Rita on vastannut napakasti takaisin. Hänen mielestään kenenkään ulkonäköä ei tulisi kommentoida.

– Miten edelleen on aikuisia jotka kokee oikeudekseen kommentoida toisen ulkonäköä ilkeällä tavalla. Miten on niin vaikeaa ymmärtää, että täällä somessa pitää myös käyttäytyä ihan niinkuin oikeassa elämässä… toisen ulkomuotoon puuttuminen on rumaa. Onneksi mä näen tän läpi mutta on monia joita tällainen kommentointi satuttaa. Varsinkin nuorille, jotka kasvaa vasta aikuiseksi ja painivat enemmän ulkonäköpaineiden kanssa, kaikki ulkonäköön kohdistuvat ilkeät heitot on todella musertavia ja saattavat ihan oikeasti johtaa häpeään ja syömishäiriöön, Niemi-Manninen kirjoittaa ja jatkaa:

– Jokainen keho on kaunis, oli kiloja enemmän tai vähemmän ja jos sulla ei oo mitään hyvää sanottavaa niin pidähän se turpas kiinni!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit