Ilkat ilmiriidoissa! – Kumpi on kovempi: Lipsanen vai Sysimetsä?

Laulajalegendat Ilkka ”Danny” Lipsanen, 82, ja Ilkka ”Frederik” Sysimetsä, 79, ovat ilmiriidoissa. Kaksikon oli tarkoitus lähteä syksyllä Suomen kiertueelle yhdessä Erkki Liikasen kanssa Retrojengi-kokoonpanona. Näin ei kuitenkaan tapahtunut ja kiertue peruuntui erimielisyyksien vuoksi.

Danny kertoi Seiskalle närkästyneenä siitä, että Frederik oli yllättäen pyytänyt paremmat esiintymispalkkiot sekä ylimääräisen orkesterin. Tuohtunut Iso Dee kertoi Seiskalle, että 15 henkilöä joutui työttömyysjaksolle Frederikin tekemän tempauksen vuoksi.

– Yhtäkkiä Reetu keksi, että hänen piti saada toinen orkesteri ja kaiken maailman lisäkulut katettua. Hän alkoi vaatia lisää palkkaa, jota ohjelmatoimisto ei tietysti voinut sitoutua maksamaan, koska muiden solistien kanssa oli jo sovittu palkkiot, Danny kertoi Seiskalle.

Dannyn mukaan hän ei aio enää kysyä Frederikiä tekemään yhteistyötä tai kiertueita.

– Totean vain, että jos näin viime tipassa jättää kaikki ihmiset työttömäksi, niin se on aika hävytön temppu, hän totesi Seiskalle.

Frederik puolestaan kertoo Ilta-Sanomille ilmoittaneensa asiasta jo heinäkuussa eli neljä kuukautta ennen kiertuetta. Reetun mukaan hän pyysi Dannyä neuvottelemaan palkkioista ohjelmatoimistoon. Hän kertoo Dannyn suostuneen tähän.

– Sitten hän alkoikin motkottaa ja siirtämään tätä asiaa minun viakseni. Lipsanen on niin kettu, kehtaakin. On siinä meillä saatana täysin hampaaton raukkis tämä Lipsanen, Frederik puhisi IS:lle.

Legendojen välit ovat tällä hetkellä pahasti tulehtuneet.

– Kyllä meillä on näköjään välit tämän jälkeen poikki. Danny olisi voinut sanoa aivan hyvin, että Reetu oli ihan oikeassa. Danny on raukkis äijä. Lammas se on, eikä mikään muu. Meen ostamaan joululahjaksi hameen sille. Olen hyvin tuohtunut tästä asiasta, Frederik raivosi IS:lle.

Nyt kysymmekin Sinulta hyvä Gekkosen lukija. Kumpi Ilkka on kovempi: Lipsanen vai Sysimetsä? Äänestää voit alta:

Loading poll ...
Coming Soon
{{ row.Answer_Title }} {{row.tsp_result_percent}} % {{row.Answer_Votes}} {{row.Answer_Votes}} ( {{row.tsp_result_percent}} % ) {{ tsp_result_no }}

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit