Martina Aitolehdeltä pysäyttävä avautuminen Eskosta: ”En halua elämääni yhtään negatiivisuutta, vihaa tai kaunaa…”

Martina on avannut elämänkatsomustaan Instagramissa.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen menivät naimisiin kesällä 2007 Helsingin maistraatissa kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunnan avioliitto siunattiin elokuussa 2008 Helsingin Tuomiokirkossa. Marraskuussa 2009 parille syntyi Victoria-tytär.

Ex-pari jätti avioerohakemuksen 18. tammikuuta 2011. Erosta huolimatta Martina ja Esko ovat pysyneet hyvinä ystävinä, ja heillä on Victorian yhteishuoltajuus, joka sujuu kuin tanssi.

Nyt Martina on vastaillut someseuraajiensa kysymyksiin Instagram-tarinoissaaan. Eräs seuraaja kysyi Martinalta vinkkejä siihen, miten lapsen yhteishuoltajuuden saa toimimaan hyvin ex-puolison kanssa.

– Miten onnistuitte Eskon kanssa saamaan noin hyvän co-parent suhteen? Vinkkejä muille? seuraaja kysyy.

Martinan vastaus alla:

– Mä yritän aina nähdä asioissa ja suhteissa myönteisen puolen ja mahdollisuuden. En halua elämääni yhtään negativisuutta, vihaa tai kaunaa. Haluan elää ilman solmuja ja koen että olisi tyhmintä ikinä olla avaamatta solmuja mun lapselle rakkaan ihmisen kanssa. Niin paljon helpompi elää näin + Esko on niin hyvä tyyppi.

Lue myös: Martina Aitolehti julkaisi kuvia lapsensa ökyjuhlista – kaikki eivät tykänneet: ”Joillain perheillä ei varaa minkäänlaisiin juhliin”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit