TTK-parilla sutinaa!? Isaac Sene ja Kastanja Rauhala julkaisivat kuumia yhteiskuvia someen

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajasuosikkipari laulaja Isaac Sene ja tanssija Kastanja Rauhala julkaisivat Instagramiin uusia yhteiskuvia, joissa he poseeraavat intiimeissä tunnelmissa.

– Cha cha cha! Mitä mieltä meidän eilisestä tanssista? Ja näistä asuista? Tanssipari kirjoittaa tuoreen julkaisunsa yhteydessä.

Kuvissa Isaac poseeraa viinipunaisessa asussa, päässään hänellä on samaa sävyä oleva lierihattu. Kastanjalla on yllään kokoselän paljastava kultainen mekko. Jalassaan tanssijalla on verkkosukkahousut ja hopeiset korkokengät.

Isaacin ja Kastanjan kuvat ovat saaneet osakseen paljon hehkutusta ja kommenttiboksi on täyttynyt sydämistä ja liekkiemojeista.

– Olette kyllä kuumin pari ja ehdoton katseenvangitsija, vaikka vain kävelisitte poikki parketin, eräs kirjoittaa kommenttikentässä.

– Teistä välittyy keskinäinen kemia, joka aikaan saa upean ja kuuman esiintymisen. Kastanja, mikä kaunotar ja Isaac todella komea, kommentoi toinen.

– Oli kyllä kuuma show, kolmas toteaa.

Uotinen: ”Oltiin lähellä sutsurellaa”

Viime sunnuntaina nähdyssä suorassa lähetyksessä kaksikko tanssi cha cha chata Camilla Cabellon ja Young Thugin yhteishitin Havana tahtiin. Esitys tihkui erotiikkaa ja flirttailua. Lisäksi Kastanjan huulet kävivät useasti millien päässä Senen huulia.

TTK-fanit eivät ole voineet olla huomaamatta tanssiparin läheisiä välejä. Myös tuomaristo huomasi parin välillä olevan kemian.

– Nyt oli Isaacilla iskut mielessään. Siinä sujahtivat suorat viestit Kastanjalle. Lonkat lumpsahtelivat seksikkään sähäkästi ja oltiinkin lähellä sutsurellaa. Ihan vaan näin leikiten, Jorma Uotinen kommentoi tanssiesitystä.

”Olemme kohtuu hyvännäköisiä nuoria”

Iltalehti kysyi sunnuntaina Isaac Seneltä, että onko tanssiparin välillä sutinaa.

– Niinhän monet tykkäävät tuollaista heittää. Me ollaan tällein kohtuu hyvännäköisiä nuoria ihmisiä…Jos on kemiaa, silloin voi ihmiselle tulla semmonen fiilis. Minun mielestä pitääkin näyttää siltä, että olisi vähän sutinaa. Tämä on kumminkin paritanssia, tämän pitää olla kiihkeää, varsinkin lattarit. Jos menee katsomaan lattaritansseja, ei ne ole mitään vaniljaa, Isaac kommentoi Iltalehdelle.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit