Oho! Ansku Bergströmiltä raju purkaus! – Lyttää botoxin: ”Ihmiset näyttää ihan samalta”!

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssija ja ex-nyrkkeilijä Elina ”Ellu” Gustafssonin puoliso Anna-Liisa ”Ansku” Bergström on avautunut Instagram-tarinoissaan botoxista.

Ansku kertoo käyneensä hammaslääkärissä, koska hän luuli, että hänellä on reikä hampaassa. Näin ei kuitenkaan ollut. Hammaslääkärissä selvisi kuitenkin, että tanssijan poskesta löytyi valli ja kielestä jälki. Tämä johtuu yöllisestä hampaiden narskuttelusta.

Terveyskirjaston mukaan kyse on bruksismista. Hoitovaihtoehtoina voidaan käyttää joko hammaskiskoja tai botuliinia eli botoxia, jossa ainetta ruiskutetaan purentalihaksiin neulalla.

– Vaihtoehtona: hammaskiskot tai botox. Valitsen kiskot, Ansku kirjoittaa videolla.

– Minä en botoxia laita, minä en semmosia halua kehooni. Sehän on kaikkien oma asia ja jokainen saa tehdä mitä haluaa, mutta itselläni on tietty mielipide pistoshoidoista, Bergström jatkaa.

– Itse tykkään vanhentua luonnollisesti, 38-vuotias tanssitähti jatkaa.

Ansku jatkaa aiheesta vielä seuraavassa Instagram-tarinassa.

– Minusta se on vaan jotenkin todella pelottavaa että kaksikymppiset käyttää näitä pistoshoitoja… Mä en jotenkin usko että se on kauheen terveellistä. Tietynlaista hermomyrkkyä ja sitten se, että et mihin tää maailma on menossa jos parikymppiset tekee jo sitä itselleen. Ja jos miettii ihmisten persoonallisuutta, mun mielestä persoonallisuus häviää kasvoista, ja ihmiset näyttää ihan samalta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit