Lapsensa menettänyt Ilona Siekkinen vastaa erohuhuihin!

Fitnessvalmentaja Ilona Siekkisen ja hänen puolisonsa Mikko Niirasen esikoislapsi syntyi kuolleena toukokuun lopussa.

Ilona on kertonut suuresta surustaan avoimesti sosiaalisessa mediassa ja julkaissut Instagramissa kuvia lapsensa hautajaisista. Tätä kaikki eivät voi ymmärtää, ja Ilona on saanut paljon rajua kritiikkiä asiasta esimerkiksi netin keskustelupalstoilla.

Nyt Ilona on kertonut pienen sometauon jälkeen kuulumisiaan Instagramissa, ja vastaillut seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin.

Ilonalta on kysytty muun muassa peruskysymys ”miten voit”.

– Päivän aikana voi olla kaikkia maailman tunnetiloja. Voin olla tässä hetkessä hyvinvoiva ja olo voi olla lähes normaali ja iloinen. Muutaman tunnin päästä voi olla pelkkää pimeää elämässä ja ei ole iloa eikä toivoa eikä lohtua eikä mitään. Näin se voi muuttua, Ilona kertoo kameralle Instagram-tarinoissaan.

Ilona kertoo voivansa kuitenkin päivä päivältä hieman paremmin. Hän kertoo, että on ehtinyt käsitellä Mikon kanssa vauvansa menehtymistä jo siitä saakka, kun hän menetti lapsivetensä, ja lääkärissä kerrottiin ennusteen olevan hyvin huono.

– Uskon, että se on ollut helpottava tekijä. Vaikka tuo kauheus kesti viisi viikkoa ennen kuin raskaus päättyi ja vauva kuoli, niin tavallaan se oli vähän loivempi rysäys.

Tyrmää erohuhut

Ilona ottaa Instagramissa kantaa myös netissä velloviin erospekulaatioihin.

Siekkinen matkusti hiljattain Espanjaan, jossa pariskunta asuu virallisesti. Hieman yllättäen Mikko jäi kuitenkin Suomeen. Tämä on käynnistänyt erohuhut pariskunnan välillä.

Pariskunnan suhde on Ilona mukaan vahvempi kuin koskaan.

– Meillä menee tosi hyvin. Meillä ei ole ikinä ollut näin vahva parisuhde kuin nyt, meillä ei ole ikinä ollut näin syvä yhteys kuin nyt. Tämä todella traaginen juttu yhdisti ja vahvisti meitä, Ilona kertoo.

– En olisi ikinä selvinnyt ilman Mikkoa. Olemme kokeneet kovimman jutun, minkä elämässä voi kokea. Jos en vielä tiennyt, että haluan olla Mikon kanssa loppuelämäni, nyt tiedän. Tämä vain vahvisti sitä, että tämä ihminen on minun tyyppini.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit