Huutokauppakeisarit stadissa! Heli ja Aki Palsanmäki patsastelivat Hietaniemen hautaismaalla! – Katso kuvat

Heli ja Aki patsastelevat suurten suomalaisten haudoilla.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman uuden tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

Heli ja Aki Palsanmäki ovat vierailleet Helsingissä, jossa he ovat käyneet tinkimässä tavaraa toimittaja Tuomas Enbuskelta.

– Huutokauppakeisarin Aki ja Heli vierailivat juuri himassani hakemassa myytävää. Olen fani, ja nähnyt ohjelman joka ainoan jakson. Pariskunta on markkinatalouden nero.
Mikään ei ole niin hankalaa kuin myyminen. Tavarani myydään Hirvaskankaalla tämän viikon perjantaina, Enbuske kertoi somessa.

Palsanmäet ovat käyneet Helsingin reissullaan tallustelemassa myös Suomen tunnetuimmalla hautausmaalla eli Hietaniemen hautausmaalla.

Heli ja Aki ovat julkaisseet somessa kuvia, joissa he poseeraavat muun muassa edesmenneiden presidenttien hautojen päällä.

Ensimmäisessä otoksessa Aki poseeraa vakavailmeisenä presidentti Urho Kekkosen haudalla. Yrittäjäpari on bongannut myös muun muassa Mauno Koiviston, Martti Ahtisaaren, Aira Samulinin, Spede Pasasen, Alvar Aallon ja Reijo Taipaleen haudat.

– Lähdettiin tänään ajoissa liikenteeseen (ei haluttu jäädä juhannuksen paluu liikenteeseen jonottelemaan) huomenna taas kuvataan Hesoissa. Mietittiin mitä tehdään, lähdettiin sitten kiertelee Hietaniemen hautausmaata, Heli kertoo.

Katso kaikki kuvat alta nuolinäppäintä painamalla.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit