Au pairit Maltalla: Kiusattu Myy kritisoi Yleä: ”Tilanteeseen ei juuri puututtu”

Au pairit Maltalla -sarjan jaksoista paljastui, että Myy jätettiin ulkopuolelle muusta ryhmästä, sillä aikaa kun muut au pairit, eli ValmaSinna ja Liisa viettivät aikaa kolmistaan. Kolmikko perusteli käytöstään muun muassa sillä, että Myy on negatiivinen ja tuovan huonoa fiilistä ryhmään.

Myy ihmetteli jaksoissa, miten muut eivät ehdi koskaan viettämään hänen kanssaan aikaa yhdessä, ennen kuin ikävä totuus paljastui hänelle.

Nyt Myy on kommentoinut asiaa sosiaalisessa mediassa. 20-vuotiaan nuoren naisen on ollut vaikea ymmärtää miten sarjan tuotanto ei ole puuttunut kiusaamiseen.

– Tilanteen rumuus on kuitenkin näkynyt myös tekijöille ja jälkikäteen tuntuu julmalle, miten ohjelmaa markkinoidaan ”lämminhenkisenä” hyvänmielen ohjelmana, kun sisältö on tällaista, Myy kirjoittaa.

– Ihmettelen, miten missään vaiheessa ei ole ymmärretty, ettei kiusaaminen ja sen aiheuttama pahoinvointi ehkä ole parasta viihdettä, eikä tilanteeseen juuri puututtu. Tässä vaiheessa toivon vain sarjan antavan vertaistukea niille, jotka ovat kokeneet tai kokevat sen, mitä itse kävin läpi, hän jatkaa.

Lopuksi Myy kertoo kuitenkin nauttineensa kokemuksesta kaikesta huolimatta. Hän kertoo myös ikävöivänsä Maltan lämpöä, välimerta, aurinkoa ja arkea. Hän on kiitollinen toisesta host-perheestä, joka myös tuki nuorta naista.

– Sain loppujen lopuksi upean kokemuksen au pairina, Myy pohtii.

Seuraa Gekkosta Instagramissa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit