Pippa Laukka juhli rohkeassa nahkamekossa – punaiset korot kruunasivat kuuman tyyliin – katso kuvat tuhmasta ”patonkitytöstä”!

Julkkislääkäri Pippa Laukka räväytti pukeutumisellaan. Pippa suuntasi juhliin kireässä nahkamekossa, johon hän oli yhdistänyt kirkkaanpunaiset korot ja baskerin.

Pippa itse kutsui tätä yhdistelmää ”pieneksi patonkitytöksi”. Näyttää kyllä hyvin tuhmalta sellaiselta ja onko vertauskuva patongista sitten jotain muuta kenties…

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pippa Laukka (@pippalaukka) jakama julkaisu

– Tänään piipahdin Seiskan 30vuotisjuhlissa. Samalle illalle sattui toinenkin tilaisuus, missä oli puhumassa hyvinvoinnista hyväntekeväisyystapahtumassa, missä kerättiin varoja koulukiusaamista vastaan ja koulukoiran hankkimiseksi.

– Päätin hiukan repäistä Seiskan juhlien asuvalinnan kanssa. Tämän kokonaisuuden nimesin pieneksi patonkitytöksi. Mitäs pidät mun tyylistä?

Pippa piipahti taannoin myös treffeillä ja missäpä muussa kuin parhaassa seurassa eli itsensä kanssa. Pippa kertoi, että ei ollut aiemmin harrastanut treffejä itsensä kanssa ja oli nauttinut tilaisuudesta suuresti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pippa Laukka (@pippalaukka) jakama julkaisu

– Hei mulla oli eilen treffit itseni kanssa! Ensimmäistä kertaa ikinä kävin varta vasten yksin ravintolassa syömässä nautiskellen vain omasta seurastani. Oon toki aterioinut lounasta ja pikaruokaa varmaan miljoonat kerrat yksin, mutta en ole koskaan järjestänyt varta vasten ravintolailtaa vain itseni kanssa.

Pippa ylitti hienosti itsensä ja kommentoi myös sitä häpeää, mikä kuvitellaan olevan yksinruokailevan ihmisen ympärillä.

– Mikä siinä onkin, että kun menee yksin syömään hienoon ravintolaan, eka ajatus on että olenko säälittäväluuserireppana jolla ei ole yhtään kaveria. Vähän kyllä jännitti mennä pöytään yksin ja FOMOa pukkasi, kun ympärillä näkyi iloisia seurueita ja kuului vilkasta puheensorinaa. Aattelin siinä, että aivan sama, mä olen yksin ja aion ottaa kaiken itsestäni ja omasta seurastani irti.

Lue myös: Pippa Laukka oli riehakkaalla päällä Viinijuhlissa: Kiskoi alkoholia kaksin käsin! – ”Ei ihme et viinit loppui heti alkuunsa!”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit